surub clapeta acceleratie, am dereglat surubul si acum consuma mai mult
![]() ![]() ![]() |
surub clapeta acceleratie, am dereglat surubul si acum consuma mai mult
cristiddy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cea mai buna solutie de reglaj este schimbi clapeta....cu una la care n-a umblat nimeni la surubul respectiv!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cristiddy |
![]()
|
Adica noua?la una sh de unde pot stii daca s-a umblat sau nu?,nu se poate aduce la poz initiala dupa o alta clapeta ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se vede imediat cand umbli la surub...are vopsea sigiliu/antidesfacere.
La a ta poti sa faci reglajul manual cu ajutorul unui tester.....si mester priceput! This post has been edited by espacern: 15 Dec 2016, 16:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Ms mult expacern,incep sa caut un mester in satu mare sa vad ce zice
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
94NUT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 16 January 14 ![]() |
Cu ce ar afecta acel surub consumul? din el reglezi doar relantiul. Nu cred ca au legatura
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
cristiddy |
![]()
|
Nu stiu ce sa cred nici eu,am fost la reprezentanta aici in sm,masina a fost pusa pe tester cica nu poate sa o regleze,la relanti clapeta sta 9.8% deschisa fiind apasata acceleratia se deschide pana la 89.5% aia fiind maximul,mai putin se poatr regla pana in 9% dar atunci parca merge motorul in 3 pistoane. Mecanicul Nu stie cat e % initiala la un motor sanatos
![]() Acel surub cica ar face amestecul aer-benzina deci cu cat mai mult aer cu atat mai multa b nzina injectata,nu rotiti ca nu e de rotit ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
94NUT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 16 January 14 ![]() |
Eu am 1.4 8v si am umblat la acel surub pentru ca aveam impresia ca relantiul e prea mic, dar cand il strangeam se tura 2 secunde iar motorasul pas cu pas o aducea iar la 750 rpm, iar daca il slabeam tot acelasi lucru se intampla. Motorasul pas cu pas aducea motorul la o turatie. Asa ca problema la tine e motorasul pas cu pas. Poti sa il curati si sa ii ungi axul. Daca te ajuta la mine pe tester clapeta trebuie sa stea la 17.3%
Attached thumbnail(s) Screenshot_2016_12_24_13_55_46.png ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 279 |
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
Ciao si un Craciun fericit!
De un an si ceva mi se aude in partea dreapta a pasgerului cam in dreptul motorasului pas cu pas un sunet ca de minipicamar ( doar pana in 50km/h si doar la accelerari fine). Dupa curatarea bujilor zgomotul a aprut mai puternic sesizabil doar de mine, care cunosc bine masina. Am crezut ca este de la ceva roata sau capac ... dar se manifesta si cand stau pe loc la relanti.Ce pareri aveti? multumesc anticipat! This post has been edited by cavaler: 26 Dec 2016, 12:00 |
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
espacern |
![]()
|
Scoate mufa de la canistra carbon.....si vezi daca se mai aude zgomotul!
|
--------------------
.
.
.
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
Ciao!
Prima data am scos mufa de aer de la butelie dar se tura pana in 4000. atunci am scos mufa de alimentare si se pare ca acel zgomot a disparut. Imi poti spune ce rol are acea butelie si daca o anulezi ce probleme pot aparea? multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
espacern |
![]()
|
Are rol de recirculare vapori de benzina....pentru reducere poluare/protectie mediu adica.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Revin cu o noua problema,saptama trecuta venind de la munca am vrut sa fac o depasire si am obs ca nu masinuta nu ma mai ajuta in depasire,am duso la mecanic care zicea ca e de la injectoare,mergea in 3 pistoane,am schimbat 2 injectoare,2 le-am curatat,acum masina merge ,dar nu mai are vlaga in accelerari,are niste smucituri in timpul acc pana in 3000 rpm,si se mai aud niste rateuri mici pe toba la relanti
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
espacern |
![]()
|
Bobine/bujii/mufele lor?
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Bujii schimbate,bobine ok,la toate 4 daca scot mufa motorul da sa moara
24 Jan 2017, 19:05: Pompa de benzina poate sa fie?am gasit azi o siguranta la alim uch arsa,dar mergea cb si cu ea arsa This post has been edited by cristiddy: 24 Jan 2017, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
espacern |
![]()
|
Vreo supapa care nu etanseaza bine.....scoate bujiile si vezi daca arata toate uscate/normal.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Acum 2 zile am schimbat toate 4 bujiile pt ca erau ruginite dupa nici 3000 km,interesant e ca nu mi-a facut asta pana sambata,masina mergea normal,rotund fara rateuri in toba
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
espacern |
![]()
|
Rugina la bujie=prezenta de apa!
Apa la bujie=functionare deficitara! |
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Chiar si dupa ce le-am pus toate noi?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
espacern |
![]()
|
Nu ma intreba pe mine....scoate bobina si uita-te bine daca nu e umezeala acolo jos la bujie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristiddy |
![]()
|
Am sa o scot maine si am sa ma uit,mersi
25 Jan 2017, 14:24: Am scos bobinele si nici urma de umezeala,maine dimineata la ora 9 e programata pt service,revin cu noutati This post has been edited by cristiddy: 25 Jan 2017, 14:24 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
cristiddy |
![]()
|
Acum 2 ore am scos masina din servis,surpriza,tot asa face doar ca mai rar,au schimbat din nou bujii au facut teste de compresie,de injectie totul ok,pe tester nici o eroare macar nu stiu ce sa ii mai fac unde sa o mai duc,o sa astept sa treaca iarna poate a prins undeva umezeala,vechile bujii,nu astea care au fost schimbate acum erau ruginite in partea de sus,sub bobina de inductie....
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
cristiddy |
![]()
|
Salutare,satul de masina ca tot imi dadea rateuri in mers m-am apucat singur de cautat problema,si se pare ca am rezolvato.
Am luat borna + de la baterie,am curatat toti senzorii si mufele acestora si masina si-a revenit ca prin minune,nu mai are rateuri si trage frumos si lin la orice turatie!!! Atasez niste print screenuri facute cu elm327 la parametrii motoruluiScreenshot_2017_02_08_19_43_20.png ( Size: 296.14k ) Number of downloads: 187 Screenshot_2017_02_08_19_43_07.png ( Size: 293.53k ) Number of downloads: 187 Screenshot_2017_02_08_19_43_01.png ( Size: 171.44k ) Number of downloads: 179 Ultimele 2 poze sunt cu motorul oprit This post has been edited by cristiddy: 8 Feb 2017, 20:44 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
Negrea Radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 February 17 ![]() |
salut,am un megan1 1.6 8v grandtur 1999 si am aceasi problema
mai am si martori de la buji si o rezistenta aprinsa in bord,merge ca in 3 pistoane si da rateuri in toba. poti sa imi zici mai exact ce i/ai facut de ai scapat de probleme??? |
--------------------
Renault
Megan1
1999
|
|
cristiddy |
![]()
|
Salut, schiimbat injectoarele ,si acum totul e okok,prima data vezi daca distributia tie pusa ok
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2000 Grandtour
- SM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:44 |