relanti laguna II 1.9 dci, relanti fluctuant
![]() ![]() ![]() |
relanti laguna II 1.9 dci, relanti fluctuant
nicu.petrov |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2003, privilege
- 4553 CCV
|
|||
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
sa nu fie filtrul de motorina sau vezi bujiile
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
cum poate influenta filtrul de motorina relantiul? sau bujiile (bujiile la diesel doar cand sunt temperaturi scazute functioneaza- din ce stiu eu)
Mersi |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
florin.florind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 February 13 ![]() |
Filtrul de motorina poate avea o influenta asupra relantiului doar daca are apa in el, iar bujiile la temperaturi foarte mici, insa ptr scurt timp (sper sa nu gresesc).
|
--------------------
Renault
Laguna II, 1.9 dci, 120 cp,
2003
|
|
nicu.petrov |
![]()
|
Am uitat sa mentionez: masina e in Spania, unde temperaturile nu prea scad sub 7-8 grade, iar filtrul de motorina este schimbat recent ( 1000 km )
|
--------------------
renault
laguna II
2003, privilege
- 4553 CCV
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Eu am filtru de motorina de 12000 km.
L-am golit, am vazut ca nu este deloc apa in el si l-am mai lasat...partea naspa ca la legumele cu 107 cp in RO filtrul de motorina costa 140 lei (ceva de genu) |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
florin.florind |
![]()
|
Partea buna, la noi cu varianta de 120 cp, e ca filtrul de motorina are robinet de golire. Eu personal odata la 2000 de km il golesc. Legat de problema ta @nicu.petrov incearca sa deconectezi debitmetru si vezi cum merge masina, apoi vezi pe partea de injectie sa nu fie probleme cu unul din injectoare. Legat de consum ai observat ceva schimbari? Stima!
|
--------------------
Renault
2003
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Și la 79 kw are robinet de golire . In ceea ce privește prețul , mai caută . Ar trebui să găsești în jur la 90 lei Purflux , care este dealtfel echiparea originală . Bandiții de la Renault brănduiesc ambalajul și-l vând cu prețuri de până la 200 lei .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
postasu |
![]()
|
Man am gasit cu 140 lei
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
nicu.petrov |
![]()
|
@florin.florind Se pare ca consumul a crescut foarte, foarte putin. De doua zile a inceput sa aibe fluctuatii si la accelerari, nu foarte vizibile, dar le are. Am fost la un atelier mecanic, a pus testerul pe ea si mi-a zis ca ii arata ca un senzor de presiune la supraalimentare(turbo), este defect. Ce zice-ti are dreptate, sau totusi sa fie o problema de injectoare?
|
--------------------
renault
laguna II
2003, privilege
- 4553 CCV
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Aceleasi simptome le-am avut si eu. Am schimbat garniturile de la returul injectoarelor si de atunci relantiul sta lipit.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
florin.florind |
![]()
|
Daca sunt probleme la accelerare atunci cu siguranta exista probleme cu senzorul de supraalimentare. Personal si eu am o problema cu el, si masina nu este prea vioaie la accelerari. Verifica si furtunele de pe traseul turbo-intercooler sa nu aiba vreo fisura...
|
--------------------
Renault
2003
|
|
nicu.petrov |
![]()
|
@florin.florind sa stii ca la accelerati foarte dure la lasarea pedalei de acceleratie se aude un fasait, ca si cum ar trage aer fals, si se aude si turbina cum isi reduce turatia. Cred si eu ca un furtun are un por sau o fisura. Am sa verific azi dupa masa, ca oricum am programare maine la un mecanic sa-i schimb distributia.
|
--------------------
renault
laguna II
2003, privilege
- 4553 CCV
|
|
nicu.petrov |
![]()
|
@florin.florind Ai avut dreptate, furtunul de plastic ce duce aerul de la turbina la intercooler ( in dreapta capacului de motor, e unul gros si cu un senzor in el ) era fisurat,si tragea aer fals, iar de la el si senzorul de presiune dadea indicatii eronate. Problema rezolvata.
|
--------------------
renault
laguna II
2003, privilege
- 4553 CCV
|
|
lagunadciblue |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 November 13 From: Brasov ![]() |
Salutare,
cu aceeasi roblema ma confrunt si eu : " Relantiul variaza in limite foarte mici, 900-950 rotatii/minut, motorul nu vibreaza decat foarte slab. Aceasta fluctuatie este prezenta si la rece si cu motorul la cald."Se mai intamla ca atunci cand vreau sa plec de pe loc,motorul tinde sa se opreasca,daca nu accelerez e la 1200-1500 rpm. BAnuiesc ca este vorba de un senzor ceva?! Va rog sa imi spune ti si mie care ar fi ala!! Multumesc. This post has been edited by lagunadciblue: 10 Dec 2013, 20:10 |
--------------------
Renault
cu motor
1.9 Dci
- BV Auto2: Volvo v40 1.9D 102 cp.
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
asa imi sta si mie relantiul de la 900 la 950, dar sta asa pana se ridica apa la jumate dupa revine la 900 e ok asa ? cand e motorul rece sta ridicat si cand se incalzeste revine la normal ? am schimbat electromotor si l alternator si regulator tensiune deci nush daca mai poate avea alte cauze..
|
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniLaguna2 @ 11 Dec 2013, 23:01) asa imi sta si mie relantiul de la 900 la 950, dar sta asa pana se ridica apa la jumate dupa revine la 900 e ok asa ? cand e motorul rece sta ridicat si cand se incalzeste revine la normal ? am schimbat electromotor si l alternator si regulator tensiune deci nush daca mai poate avea alte cauze.. Asa face iarna pana se incalzeste motorul |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
deci sa nu imi fac probleme
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
iuli23 |
![]()
|
doar iarna face asa.. cel putin la mine
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Relantiul mai poate fi influentat din pompa sau prinde aer fals pe instalatie.
|
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
adica cum ?
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:11 |