problema--rotile din spate raman blocate ?, need help !
![]() ![]() ![]() |
problema--rotile din spate raman blocate ?, need help !
florinoana |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 February 12 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
- MAI 345 234 Facebook Group Renault Laguna
www.facebook.com/groups/1065724683444028/ |
|||
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
Pentru ca se blocheaza cand stanga cand dreapta cand amandoua eu banuiesc ca este vorba de frana de mana automata. Este mult mai putin probabil sa fie de vina amandoi etrierii dintr-o data.
Nu stiu daca poate fi decuplata frana de mana. Daca se poate, decupleaz-o o perioada (o saptamana de ex.) si vezi daca se mai intampla. Cred ca trebuie scoasa o mufa de pe undeva. Numai asa poti sa elimini din ecuatie frana automata. Daca se vor incinge in continuare atunci etrierii sunt de vina. Si trebuie sa te pregatesti si pentru discuri spate pentru ca cel putin rulmentul celui din dreapta nu va mai tine mult dupa episoadele repetate de "disc rosu". |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
ariciul76 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 4 April 09 ![]() |
La ce probleme apar pe forumul asta cred ca in curind o scot la vanzare!
Sa ne spui ce a avut! |
--------------------
renault
Laguna 2.0 dci CVA
2008
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Sa nu fie ceva de pe la ESP de se blocheaza cand una cand alta. Incearca sa o bagi pe CLIP (tester) sa vezi poate are vreo eroare ciudata. Nu cred ca e cazul de schimbat etrierii ... sigur se gaseste kit de reparatie ... adica garniturile pe care orice meserias le poate schimba.
Bafta This post has been edited by naighba: 28 Nov 2012, 09:06 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
r3nault |
![]()
|
Nu are cum sa fie de la ESP... s-ar auzi.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
|
florinoana |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 February 12 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ariciul76 @ 27 Nov 2012, 19:35) hehe , nu vreau sa sperii pe nimeni , masina am cumparat-o second hand , la 185 000 km iar acum are 212 000 ...IAR ASTA ESTE SINGURA PROBLEMA CARE A APARUT IN TOT ACEST INTERVAL ! intre timp , am dus-o ieri la redac , un etrier au zis ca este vinovat .. deocamdata nu stiu mai multe , am sa merg la ei acum in urmatoarele 60 minute si revin cu noutati ! stiu doar ca au pus-o pe testerele lor si nu a aparut nimic .. toate cele bune 28 Nov 2012, 22:51: am aflat ce s-a intamplat de fapt . etrierul drepata spate trebuie schimbat , in rest , totul functioneaza normal dupa unele "resetari" . maine am sa aflu cand soseste etrierul la serviceul renault craiova , iar apoi sper ca problema sa nu mai apara . toate cele bune ! This post has been edited by florinoana: 28 Nov 2012, 22:51 |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
|
r3nault |
![]()
|
Eu am o nedumerire! Ti s-a spus ca este etrierul din dreapta, in consecinta inteleg ca etrierul dreapta cand alegea sa se blocheze singur, cand pe vecinul din stanga, cand pe amandoua!!!
Ori problema este descrisa incorect de tine, ori ai dat de un "Dorel" la service. |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
|
florinoana |
![]()
|
inginerii renault ,,,au zis ca etrierul drepta spate trebuie schimbat . cel din stanga ..doar l-au curatat :|
am dus masina la ei , chiar si acum tot acolo este ...de multe zile ....... |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
|
florinoana |
![]()
|
salutare
problema mea s-a rezolvat , acum masina functioneaza ireprosabil toate cele bune ! sarbatori fericite ! |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
|
EL-TORO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 31 July 10 From: BUCURESTI ![]() |
@florinoana
care au fost costurile rezolvarii ''problemei''? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
GT Line/2.0 dCI/150 CP/2010
|
|
florinoana |
![]()
|
salut
1600 lei |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale Paris
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
1600 de lei un etrier?! Astia`s nebuni!
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 04:58 |