problema la viteza de peste 100 km/h:huruit discon, problema la viteza de peste 100 km/h:huruit discon
![]() ![]() ![]() |
problema la viteza de peste 100 km/h:huruit discon, problema la viteza de peste 100 km/h:huruit discon
kojak_07 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai verificat nivelul uleiului in cutia de viteze? Este ok?
Si a doua chestie... rulementii de la roti in ce stare sunt? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa vezi daca sunt rulmentii.O pui pe cric si invarti de roti.Bafta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
kojak_07 |
![]()
|
Nu am verificat nimic pana acum pt ca abia am achizitionat-o.urmeaza sa ma duc la reprezentanta Renault din Buzau.
Din cate stiam zgomotul rulmentilor uzati nu apare in linie dreapta.ori problema mea se manifesta la mersul in linie dreapta. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa nu.Apar si in linie dreapta..si in ce linie vrei tu.Ai in masina o adevarata simfonie.Eu la 100km/h nu ma mai inteleg in masina.Face foarte urat..zici ca ai toba sparta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(kojak_07 @ 7 Aug 2009, 16:19) Nu am verificat nimic pana acum pt ca abia am achizitionat-o.urmeaza sa ma duc la reprezentanta Renault din Buzau. Din cate stiam zgomotul rulmentilor uzati nu apare in linie dreapta.ori problema mea se manifesta la mersul in linie dreapta. planetara nu face urat pe drum drept rulmenti fac urat indiferent de drumul pe care mergi si automat in functie de viteza cu care mergi dar cum spunea si colegul vezi si uleiul la cutie Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
kojak_07 |
![]()
|
Ok am inteles dar cum verific uleiul la cutia de viteze?exista undeva un subiect pe tema asta ca nu prea ma pricep sa caut in forum.ma puteti ajuta cumva?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
kojak_07 cutia ta are "bube" in a 5 poate fi pe la pinionul de a 5 inceatca sa mergi cu a 4 la aceiasi viteza si vezi daca iti mai huruie.....a si ar fi bine daca ai inregistra huruitul si l-ai pune pe forum deoarece exista forumisti care iti spune daca e huruit de cutie sau de alceva. In alte viteze mai huruie?
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
kojak_07 |
![]()
|
precizez ca nu am sesizat ca in alte viteze sa faca acest zgomot decat cand ajung la viteza de 110 km in treapta a 5a si pe masura ce accelerez peste 110 km/h se agraveaza zgomotul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
la fel imi facea si mie .Prima data era sesizabil intre 80 si 100 km/h dar acum si cand merg cu 30 de km/h.
Am crezut ca din cauza planetarelor care trebuiau schimbate , dar dupa ce le am schimbat mia spus mecanicul ca este de la rulment. Maine am sa comand si rulmentul.o sa revin cu noutati dupa ce il schimb. |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
mesada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 23 March 07 ![]() |
Salut am si eu ,un bai' si anume ca intre 90 si 100 km/h i-mi danseaza volanul de numa numa mentionez ca am schimbat bieletele de directie am facut geometria rotilor am echilibrat jantele acum nu mai stiu ce sa-i fac.
Astept sfaturile voastre. |
--------------------
renault
laguna II
2001 Authentiq
- bn-11-gmc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:25 |