merita sa stai la coada pentru cartela cosmote?, 2000 minute in retea
![]() ![]() ![]() |
merita sa stai la coada pentru cartela cosmote?, 2000 minute in retea
raszvan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
vezi sa nu! situatia e inca neschimbata! norocu guverneaza! mai lasa sa treaca vreo 3-4 saptamani !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
perseverare diabolicum est
![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dom'le surpriza. merge brici cosmoteu'.
![]() e a doua zi azi cand sun din prima, nu se intrerupe...merge brici. deja am 150 de min vorbite ![]() cica ar fi avut multe plangeri in ultimele zile, ca nu merge reteaua si au promis ca fac ceva in cel mai scurt timp. se pare ca deocamdata s-au tinut de cuvant. traiasca cosmote (scuze de cacafonie). deja mi-am scos banii pe cartela cu varf si indesat. 150 de minute (cat am vb pana acu) inseamna fro 20 si ceva de dolari. yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. traiasca revolutia. vorbiti tovarasi...pana faceti buba la cap. ![]() P.S inca o data multa m*** connex-vodafone ptr ideea minunata de a scoate serviciul de WebSms gratuit. o miscare foarte inspirata si foarte buna ptr imagine ![]() si inca ceva de ultima ora...cica connex a iesit la atac cu o oferta. nu stiu cat de reala e, dar e de tot rasul ![]() Attached thumbnail(s) Oferta_CONNEX_Prepay_1_..jpg ( Size: 125.81k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
astia de la connex tot imi trimit bonus pt. 100 min primite. Chestia este ca nici nu vorbesc astea 100 min... Sa le fi intrat putin morcovul?
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce oferta connex? e bataie de joc, deja sunt penibili! citeste stelutele din josul paginii.
au mai adus o gaselnita tot cu 1 cent/minut si pentru abonamente. e de fapt o extraoptiune care dupa perioada promotionala se plateste cu 2$ si mai e limitata de intervale orare ca si la cartela. ma streseaza la maxim asa zisele "oferte" prezentate prin bannere gigantice prin oras care sunt de fapt niste balarii. au stelute peste stelute si te trezesti ca de fapt astia fac misto de tine. asa a fost inca de la inceput: au dat cu lingurita. macar Cosmote a adus ceva clar si consistent, chiar daca reteaua deocamdata merge prost. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda... cititi cu atentie ce scrie in josul afisului respectiv
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
E un anunt publicitar in Libertatea de azi, la pag. 17, unde scrie ca, din cauza cererii fara precedent si a dorintei Cosmote de a asigura servicii de calitate (adica fara blocari de retea), extraoptiunea 2.000 de minute cu doar 3 euro e valabila pana la 31.03.2006. Deci a fost o mare teapa.
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
CGB |
![]()
|
ce scrie mai jos este preluat de pe daciaclub.ro.
''"Din cate am citit eu, se mentine optiunea cu 3 euro pana la 31 martie dar DOAR pentru cartelele activate pana pe 22.03.2006. "COSMOTE multumeste clientilor sai pentru increderea si entuziasmul manifestate fata de serviciile sale. Succesul ofertei COSMOTE 2000 de minute pe luna a generat o crestere semnificativa gradului de utilizare al retelei. Datorita cererii fara precedent si pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, COSMOTE anunta ca extraoptiunea cu 2000 de minute pentru numai 3 euro din creditul de comunicare va fi valabila pana la 31 martie 2006 doar pentru utilizatorii cartelelor prepaid activate pana la data de 22 martie 2006 (inclusiv). COSMOTE ia toate masurile necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor si asteptarilor clientilor sai si pentru a asigura servicii de telefonie mobila de calitate. Conform promisiunilor de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor, COSMOTE isi propune in cursul acestui an sa introduca pe piata oferte revolutionare dezvoltate conform cerintelor consumatorilor."'' asa ca nu renunta la optiunea aia, doar ca o mai pot folosi numai cei care au activat cartela respectiva pana la 22 martie. adica daca iau cartela dupa 22 martie si o activez, nu mai pot adauga extraoptiunea 2000. eu asa am inteles din articolul ala. daca ar renunta la optiunea aia doar dupa 20 de zile...cred c-or sa ramana cu 0 clienti.io unu n-as mai apela la serviciile cosmote in veci daca ar face chestia asta ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa vezi cozi nenicule azi si maine. Cozile de pana acum au fost nimica.
Orange rullz pt mine. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg asa. Eu inteleg ca dupa 31.03.2006 nu se va mai putea activa nici pt cei care o au deja. Ma rog, poate ca un telefon la Cosmote ne-ar edifica.
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
CGB |
![]()
|
mai valix nu ne mai speria.
extraoptiunea 2000 se activeaza o singura data. n-o activezi pe fiecare luna. se activeaza o singura data iar apoi, pe fiecare luna ti se retine din credit cate 3 euro. eu am activat extraoptiunea pe 10 martie si gata. si optiunea ramane activa un an de la data activarii. totul e sa am credit mereu ca sa aiba aia de unde sa-mi opreasca 3 euroi lunar. hai ca sun io acu la relatii cu clientii sa vaz care-i povestea. poate ai cobit si e ca tine, sa vezi ce ma deprim atunci ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu am cam inteles ca de la 31 martie gata cu revolutia
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
CGB |
![]()
|
dom'le acu' vorbi la relatii clienti. cica...cine si-a activat optiunea sta linistit un an si vb cate 2000 min lunar in retea. cine n-a activat-o mai are timp sa faca rost de cartela pana pe 22. iar dupa ce-si activeaza cartela (cel tarziu pana pe 22) isi poate activa si extraoptiunea pana pe 31 martie.
cine isi ia cartela dupa 23 martie...adio 2000 de minute ![]() activarea cartelei nu e tot una cu activare optiunii. de aici cred c-a aparut confuzia. cartela e activata in mom in care se baga in telefon si se face primul apel. optiunea se activeaza sunand sau trimitind sms la 2000. deci... -cei care au cartele cosmote activate sau le activeaza pana pe 22 martie, pot activa si optiunea 2000 pana pe 31 martie. si stau linistit 1 an de zile. - cine activeaza cartela dupa 22 martie, nu mai poate activa optiunea cu 2000 min. P.S a pufnit-o rasu' pa fata aia de la relatii clienti cand i-am pus intrebarea. cica toti care suna de fro 2 zile numa asta intreaba. si la toti le tremura vocea de teama unui raspuns de genu' :"gata cu optiunea 2000" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu inteleg de ce va agitati atata.. scrie destul de clar la ei pe site..
http://www.cosmote.ro/ro/pressReleasesFull...17983&ns=-10009 leaflet_28_02verso.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
He he he....nu mai fac fata....
Cosmote România a devansat, de la 31 martie la 22 martie, data pana la care posesorii de cartele prepaid pot accesa optiunea prin care au posibilitatea sa vorbească 2.000 de minute in reteaua operatorului de telefonie mobila. Decizia a fost luata "datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii temporare a retelei"(...) |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Da chiar e generala febra asa cu cosmote !!!
te bufneste rasul cand citesti 10 pagini despre viteazul cosmote, iar faza cu cei care suna la relatii clienti si le tremura vocea cand intreaba cat timp mai au pentru activatul cartelei e foarte tare frate !! |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
nacht |
![]()
|
Ce-i foarte clar este ca e plina tara de "persoane" care alearga dupa pomeni. Daca s-ar putea sa vorbeasca cat de mult si sa nu plateasca nimic, ar fi perfect. Ce-i drept saracia are un cuvant greu de spus aici. Nu stiu de ce naiba nu se invata minte romanasii nostrii ca nimeni nu da nimic de pomana fara sa astepte ceva in schimb (mai devreme sau mai tarziu), mai ales ca e vorba de greci aici.
In fine vom vedea ce va mai fi. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nacht nu ai in totalitate dreptate.
Este adevarat ca saracia ne impinge sa ne dorim lucruri cat mai ieftine, pe de alta parte oricat de bogat ai fi tot ai sa te gandesti si la costuri, te asigur. e adevarat ca s-ar putea sa alegi intre cu totul alte lucruri, cum ar fi daca sa stai in apartamentul prezidential sau intr-un apartament simplu la Ritz in Paris sau daca sa-ti iei un model sau altul de Ferrari - dar tot la costuri te gandesti. Ma rog, exemplul e extrem. Cert este ca preturile convorbirilor telefonice in Romania sunt ridicate comparativ cu alte tari din Europa sau America. Nu stiu cum e prin Asia dar acolo banuiesc ca e si mai bine... La noi in multe situatii concurenta e doar la nivel de declaratii - in realitate sunt intelegeri tacite care sa protejeze profiturile babane ale corporatiilor. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
nacht |
![]()
|
ai si tu dreptate padre, dar astea sunt chestii care tin de conditia sociala si de pozitia romaniei in europa, chestii care sunt alte descutii si nu-si au locul aici.
e normal sa te gandesti la costuri dar nu in detrimentul calitatii. in sensul asta hai sa ne luam cu totii logan (nu offense posesorilor sensibili de asa ceva) ca e mai ieftin, bagam in el de toate si tot acolo ajungem cu el ca si cu meganul sau vw-ul sau altceva. e o chestie de standarde care tine de fiecare sa si-o impuna. in fine, nu spun mai multe ca sa nu se simta careva jignit. Ideea e ca ce a facut acum cosmote este strict o chestie de imagine dar care va disparea odata cu crearea unui portofoliu de clienti satisfacator. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(padre @ Mar 20 2006, 04:52 PM) Cert este ca preturile convorbirilor telefonice in Romania sunt ridicate comparativ cu alte tari din Europa sau America. Nu stiu cum e prin Asia dar acolo banuiesc ca e si mai bine... La noi in multe situatii concurenta e doar la nivel de declaratii - in realitate sunt intelegeri tacite care sa protejeze profiturile babane ale corporatiilor. Banuiesc ca te referi la convorbirile telefonice...in general. Pentru ca, daca te referi la cele pe mobil, nu stiu in Europa cum e. Dar America (SUA, Canada) este muuult mai scumpa decat noi. De aceea nici nu e atat de raspandita telefonia mobila pe acolo... Platesti si cand primesti apeluri, iar asta e doar un exemplu. Platesti si cand suni si nu-ti raspunde celalalt, pentru ca ocupi spatiu in retea...iar exemplele pot continua. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(nacht @ Mar 20 2006, 05:48 PM) Ideea e ca ce a facut acum cosmote este strict o chestie de imagine dar care va disparea odata cu crearea unui portofoliu de clienti satisfacator. de acord. dar ce pierd eu in afara de 300.000 lei, cat am dat pe cartela? pai nu prea pierd nimic. ce castig...pai fro 500 de minute vb pana acum. moca!!! ![]() ce castigam noi? pai poate s-or simti si ailalti operatori si...poate chiar o sa apara o concurenta reala intre ei. dar deocamdata nu prea se simt. adica s-a simtit connexu oleaca. in sensu' ca taie macaroana la alea 3 sms-uri pe myx. ![]() aaaaa....si sa nu uit superoferta (nu ma pot abtine sa nu mai pun o data poza) ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Oferta_CONNEX_Prepay_1_..jpg ( Size: 125.81k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Este adevarat ca am generalizat cam mult mai devreme, hai sa restrangem un pic aria de comparatie: in SUA si Canada sunt ieftine convorbirile la telefon fix (ma refer in special la cele locale) si accesul la internet. In Europa sunt mai ieftine convorbirile pe mobil (nu generalizez prea tare, bineinteles ca iau in considerare anumite retele, anumite oferte, nu toate la gramada - dar puse alaturi cele bune ne arata niste cifre mult mai bune decat la noi) si convorbirile internationale.
Eu am folosit cand eram in Marea Britanie, acum 7 ani (de atunci sunt sigur ca s-au mai imbunatatit preturile) si telefon mobil si am sunat si international. Si aveam atunci niste preturi pe care le-as gasi acum la noi la cele mai bune oferte posibile. Hai sa dau si exemplu: convorbire UK - Romania (fix sau mobil): 25 p; UK - Germania 9 p (p=pence, 1 pound = 100 pence). Acum cel mai bun tarif pe care le-am gasit sa sun in Italia pe mobil este 27 euro-centi, adica oarecum comparabil. Sa nu uitam totusi diferenta de 7 ani. In UK aveam tarife reduse daca sunam de pe mobil pe orice numar de fix local, asta insemnand in localitatea in care ma aflam in momentul respectiv: cand eram in Londra si sunam in Londra era apel local, cand eram in Edinburgh si sunam in Edinburgh era apel local, etc. Si tot felul de astfel de oferte.... ca sa nu mai spun de pretul telefoanelor care erau foarte mici la modele care la noi costau enorm: eu mi-am luat Nokia 6110 cu vreo 50 lire sterline cand la noi era cateva sute de dolari, cu conectare la abonament. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
acum 2 ani a venit un prieten din SUA vorbind de telefoane mi-a spus ca el avea abonament la Cingular, costa 40$ si primea: 400 minute nationale oricand, din care se scadeau si apelurile primite (deci erau taxati ambii clienti), 2000 de minute in retea ziua (acelasi criteriu), iar noaptea nelimitat in retea. e posibil sa fie mici inadvertente insa in mare cam asta primea.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Mar 20 2006, 09:16 AM) ce scrie mai jos este preluat de pe daciaclub.ro. ''"[b]Din cate am citit eu, se mentine optiunea cu 3 euro pana la 31 martie dar DOAR pentru cartelele activate pana pe 22.03.2006. De bine de rau imi convine. Nu prea si-au luat prietenii mei cartele Cosmote pana acum, asa ca n-o sa poata mai tarziu sa-si ia, deci n-o sa ma frece nimeni la cap ori sa-mi iau eu, ori sa fac apeluri nationale. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
nacht |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Mar 20 2006, 06:56 PM) de acord. dar ce pierd eu in afara de 300.000 lei, cat am dat pe cartela? pai nu prea pierd nimic. ce castig...pai fro 500 de minute vb pana acum. moca!!! ![]() nu stiu daca se pune problema ca cineva ar avea de pierdut sau de castigat. genul asta de oferte sunt facute pt vanatorii de chilipiruri (destul de multi la noi). majoritatea celor care s-au inghesuit la cozi pt cartela asta sunt studenti, elevi, tineri in general care folosesc telefonul pentru a vorbi cu parintii, fratii, sotul/sotia si vecinii de bloc. oamenii care au un grup de relatii foarte bine conturat vor schimba cu destul de multa greutate operatorul chiar si pt o astfel de pomana. usurinta cu care un utilizator de telefonie trece de la un operator la altul (din varii motive) il include pe acesta intr-o anumita categorie considerata "turistica" de catre operatori si pe care nu se pune prea mult pret. fiecare operator isi prognozeaza venirile si plecarile de clienti pe baza acestei categorii. nu trebuie sa va mire faptul ce ceilalti operatori nu vor lua pozitie fata de "revolutia" cosmote. ceea ce a facut cosmote acum este o incercare agresiva de intrare pe piata insa rezultatele se vor vedea (daca vor fi) pe termen lung. ei au facut o investitie acum pe care mizeaza sa si-o amortizeze cat de curand si asta nu o vor face din cartela reincarcabila. in conditiile unui duo-monopol este destul de greu sa te mentii, mai ales cand ai de a face cu doua puteri financiare cum sunt Orange si Vodafone. cel mai bun exemplu in acest sens este Zapp, care a debutat fulminant pentru ca acum sa se stinga pe zi ce trece. batalia intre operatorii de telefonie mobila nu se da neaparat pentru clientul regular, care plateste o factura de maxim 30$/luna ci pentru clientii medii si mari ale caror facturi depasesc 400$ respectiv 3000$lunar. ca sa nu va plictisesc, pe scurt, teoretic, "revolutia" va avea o viata destul de scurta si se va incheia in stilul cartelei kamarad de week-end. daca cosmote nu va beneficia de acelasi sprijin financiar in continuare, cei care se bucura acum de "revolutie" nu prea vor mai avea motive de bucurie. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
O lege nescrisa spune asa: 20% dintre clienti asigura 80% din profit.
Exact, eu unul ma includ intr-un fel in ambele categorii, n-am mai avut de foarte mult timp o factura de mai mult de 20 $, in schimb nu ma intereseaza sa schimb operatorul dupa cum bate vantul. Nu-mi place sa stau toata ziua sa anunt lumea ca mi-am schimbat numarul de telefon. Am trecut de mult timp de vremea cand imi tremura mana cand trebuia sa sun si aveam maxim 10 minute vorbite lunar. Acum sunt multumit de tarifele si serviciile pe care le am si ma intereseaza mai degraba sa am semnal in toate vagaunile de pe unde umblu decat sa dau cu 10 lei mai putin lunar pe convorbiri. Eu platesc 9$+tva abonamentul, si mai adaug un cost suplimentar de 5-6 $ lunar, uneori si mai putin. Si nu am avut in ultimul an dificultati in a-mi plati la timp telefonul fara sa ma arda la buzunar. Daca mi-as lua cartela minune abonamentul tot l-as plati, n-as renunta la el, in schimb as tarai 2 telefoane dupa mine sau as freca toata ziua telefonul sa schimb simurile. Asa ca pentru mine Cosmote e absolut inutil. Daca am nevoie sa vorbesc mai mult odata nu ma deranjeaza sa dau 10-20 lei in plus la factura. Si, pana la urma 20 de lei sunt vreo 6 litri de benzina. Pai merita? Daca stateam cu telefonul la ureche toata ziua se merita, asa nu. |
--------------------
.
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
e o chestie psihologica! mai bine sa stii ca ai un car de minute la dispozitie pe care dai 3e la inceputul luinii, decat sa suni stiind ca esti taxat (mai mult sau mai putin), chiar daca insumeaza mai putin de 3e.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
o sa fie bine atunci cand o sa se adopte portabilitatea numarului, adica cu nr tau gen 0723xxxxxx sa poti fi abonatul oricarei retele. mai este pana atunci.
oricum, eu nu inteleg cum mai sti pe ce retea o sa suni !!!?!?! |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:50 |