Starea drumurilor din tara
Starea drumurilor din tara
simon |
23 Aug 2005, 02:17
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|||
vv |
23 Aug 2005, 11:43
|
dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti |
Daca mai e cineva interesat - pe valea oltului e ok, semafoare in cateva locuri, dar se circula bine. Adica, asa era luni, ca sambata am stat la o coada de cativa km din cauza ca (virgula) cazusera stanci pe drum. Intre timp, problema a fost remediata. Se lucra pe traseu la repararea drumului, in locurile unde a fost afectat de ploi.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
AIX |
23 Aug 2005, 16:07
|
quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti |
vv, pe Dealul Negru cum se circula? Presupun c-ai trecut si pe acolo. Spre Tg. Jiu a mai fost careva? Tot cu ocol prin Govora/Pietrari ?
|
--------------------
.
.
.
|
|
vv |
23 Aug 2005, 16:48
|
dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti |
Si pe dealul negru era ok. Eu nu am vazut portiunea aia de drum super-denivelat de care se zicea mai sus; drumul e rupt intr-un loc dar au pus pietris si se poate trece, pe o banda. Cand am trecut eu, comai lucrau la consolidarea/refacerea drumului in locul ala.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
dacicuss |
23 Aug 2005, 17:37
|
Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca |
Achtung, Baby !
Care circulati zilele astea pe tronsonul Sebes-Deva, cascati bine ochii la Orastie ca se asfalteaza+frezeaza+dracu mai stie ce fac drumarii astia de lucreaza haotic si se misca precum ochii mortului ! Pe bune, nu prea au semnalizat desteptii si riscati sa luati niste dragute de frezari in plin plus ca nu stiu cum naiba, da zilnic 3-4 masini se pleznesc taman in portiunea aia unde mai opresc circulatia...neatentia la volan! Bafta suprema ! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Victorine |
19 Sep 2005, 10:44
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.997 Joined: 20 April 05 From: Timișoara |
Trebuie sa plec cu masina miercuri dimineata de la Timisoara spre Bucuresti. Imi poate spune cineva cum e drumul prin sudul tarii? Buzias - Lugoj - Caransebes - Drobeta Tr. Severin - Strehaia - Craiova - Slatina - Pitesti - Bucuresti. Drumul e afectat de inundatii sau e in pericol de a fi inundat ca urmare a ploilor din ultimele zile? Daca are cineva informatii, as fi recunoscator sa le primesc in timp util. Multumesc.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
fbatran |
21 Sep 2005, 14:47
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara |
iti pot zice eu de prima parte, pana la Caransebes, ca am fost ieri
nu e stralucit, sunt portiuni mai proaste, da merge, nu e f. multa circualtie nici vorba de inundatii pana aici denivelari si plombe cat incape .... atentie la gropane, nu sunt multe, da e cate unu de intra toata masina daca nu il ocolesti 99% ca o sa ai parte de ceata, mai ales dimineata si seara |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
Mache |
21 Sep 2005, 14:59
|
Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti |
Pe autostrada lucrau, saptamana trecuta, la decopertat si asfaltat. Iar intre cele localitati cu numele Bolintin (Deal si Vale) starea autostrazii e proasta.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
GABY IS BACK ! |
21 Sep 2005, 15:53
|
Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 |
QUOTE(PanDa @ 23 Jun 2004, 03:59) PERFECT ADEVARAT: 021 - 315.75.66 Daca stii sa vorbesti, respectiv politicos si la obiect ( adica nu stai sa te balbai, ci intrebi: "pe traseul W-X-Y-Z sunt ceva probleme si eventual daca se recomanda alta ruta, intre W si Z" ) primesti raspunsuri reale si de foarte mare ajutor. Retineti numarul, sau bagati-l in agenda telefonului. Avantaj: poti sa suni si de pe drum, in caz ca ai ceva dubii, sau vrei sa schimbi o ruta, nu este ca pe site. Sigur sunt informatii actualizate. DRUM(uri ) BUN(e) !!! This post has been edited by GABY IS BACK !: 21 Sep 2005, 15:57 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
costi |
22 Sep 2005, 16:13
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti |
Precipitatiile abundente cazute in ultimele zile au determinat, in unele zone, inchiderea traficului rutier si feroviar.
Drumuri nationale inchise: DN 1B (podul Bucov); DN 2 (Maracineni); DN 2M (Focsani - Andreiasu); DN 73 D (Mioveni); DN 73C (Curtea de Arges - Tigveni); DN 67 (Horezu – Rm.Valcea) DN 22 ( Braila - Rm. Sarat) De asemenea, circulatia pe drumul european care face legatura intre Constanta si Mangalia este paralizata. Dinspre Constanta, nici o masina nu mai poate trece de Tuzla. Hotnews |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dimo |
23 Sep 2005, 14:21
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 05 |
Salut la toata lumea!
Vreau sa plec spre Moldova (Husi) maine dimineata si sunt curios care mai e situatia drumurilor. Cei de la Comandamentul Central al MTCT au telefoanele ocupate tot timpul si m-am gandit ca daca sunt pe forum soferi din Galati/Braila sa spuna cum sunt drumurile acolo. Traseul la care m-am gandit este: iesirea pe A2 si apoi Slobozia - Braila -Galati - ... Daca stie cineva ca nu se poate pe acolo rog sa imi spuna si mie. Multumesc! |
--------------------
dacia
logan
- b 028615
|
|
Codrin |
23 Sep 2005, 14:26
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti |
La intrare in Slobozia dinspre A2 politia limitase circulatia peste pod ieri, posibil s-o fi oprit de tot intre timp din cauza Ialomitei. Intreaba la Politia orasului sa fii sigur.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ovidiusoft |
23 Sep 2005, 14:27
|
Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti |
Ai mei au plecat acum 1 ora spre Braila. Traseul este pe autostrada soarelului si apoi nu stiu. Oricum, iesirea dinspre Voluntari este blocata de politie.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Ake |
23 Sep 2005, 14:35
|
Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti |
microbuzele circula prin Ploiesti - Buzau - Berca - Maracineni - etc...
am intrebat azi dimineata pe la 10 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
23 Sep 2005, 14:43
|
Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi |
Contabilul meu a venit aseara de la Bucuresti, prin Brasov-Tg Secuiesc-Onesti-Bacau-Iasi.
Se poate circula normal pe ruta aia. Cu o limitare la Poiana Sarata, unde se lucreaza inca la podul ala si e deviat pe alaturi, dar e cu semafor |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dimo |
23 Sep 2005, 14:46
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 05 |
QUOTE(Smiley @ 23 Sep 2005, 14:34) citeste topicul asta : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3329 si foloseste cu incredere functia Search Multumesc mult de sfat. Chiar daca nu am posturi multe la activ, citesc zilnic forumul si am mai auzit de functia asta. Numai ca pe mine ma interesau informatii actualizate, nu unele de ieri pe care le-am vazut si la stiri. Oricum multumesc tuturor pentru ajutor. |
--------------------
dacia
logan
- b 028615
|
|
Manuel |
23 Sep 2005, 14:48
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI |
Ruta data de Paul mi se parea cea mai buna. De la Bacau vii Vaslui - Husi. In Moldova nu sunt probleme.
Cineva care a plecat prin Buzau, a ajuns in 10 ore, in loc de 4 jumate-5. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Slider |
23 Sep 2005, 14:52
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda |
Este traseu pe autostrada soarelui - Fetesti - Facaieni - Viziru - Braila. Nu stiu ce si cum daca se circula sau nu dar pe aici pe la noi (Cernavoda, Fetesti) nu s-au semnalat drumuri inchise.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
skija |
23 Sep 2005, 14:55
|
proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau |
Au venit ai mei la Buc. azi de la Buzau pe ruta: BUZAU - SLOBOZIA -A2
si maine pleaca tot p-acolo... si cica mai e o ruta prin PLOIESTI - BAICOI - BUZAU.. Iar de la Buzau faci "stanga" spre BV, la 20 km (Satuc) faci Dreapta (spre Berca (vezi ca-s femei frumoase acolo)) si in rest ai indicatoare... BAFTA si DRUM BUN ! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
adso |
23 Sep 2005, 15:07
|
Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 |
drumul spre Alexandria e blocat.
blocajul spre nord (spre otopeni - DN1) este monstruos. sunt in baneasa, si coada de facut stanga la aeroportul baneasa pentur a intra pe DN1 (av. Alex. Serbanescu) a depasit deja pasarela, si se lungeste intr-un ritm monstruos. deci nu plecati inspre acolo decat daca este absolut strict necesar. estimez timpul de iesire din buc. la peste o ora. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
MosBabacu |
28 Sep 2005, 10:20
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 12 April 05 From: Sibiu |
Am si eu o intrebare, in special pt cei din Bucuresti: cum pot ajunge cel mai simplu si mai repede de pe autostrada BUC-Pitesti la aeroport (eu stiu drumul pe la Unirea, dupa aia stanga si tot drept catre iesirea spre Ploiesti)? Se poate ocoli cumva pe centura? E practicabila? Mai sunt probleme din cauza apei in BUC?
Mentionez ca trebuie sa ajung la aeroport maine pe la pranz (ora 14) deci as prefera sa evit pe cat posibil aglomeratia din BUC. Mersi. |
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.4 MPI
- SB-00-XXX Razvan
|
|
drumaru |
28 Sep 2005, 11:52
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 |
La ora aia mai bine pe centura si atentie ca la Otopeni e aglomeratie mare, caci se lucreaza la un pod chiar la intersectia spre aeroport. Cei 4 km de la centura la aeroport se pot face si in 30 min.
Ca s-o iei pe centura trebuie sa iesi de pe autostrada unde scrie centura Bucuresti (atentie, ca nu prea e presemnalizata!), ia-te dupa carrefour (cam cind ajungi in dreptul magazinului e iesirea). Cind ai ajuns la intersectia cu centura, ia-o la stinga, spre Ploiesti, Urziceni, nu la stinga, spre Alexandria, Giurgiu. Problema este ca, dupa vreo 10 km, centura se termina in DN7. La dreapta e Bucuresti, la stinga e Pitesti, Tirgoviste. Ia-o la stinga, treci prin Chitila si dupa vreo citiva km pe dreapta incepe iar centura (sunt indicatoare de Ploiesti, Urziceni). Pina aici drumul e f. bun, portiunea care urmeaza (vreo 4 km) stiu ca era din beton, dar poate au asfaltat-o intre timp. O sa se termine iar centura, in DN 1A. O sa fie la stinga Ploiesti, la dreapta Bucuresti (si poate Urziceni, Calarasi). Ia-o spre Bucuresti de data asta. Dupa vreo citiva kilometri de drum f. bun prin Mogosoaia, centura incepe iar, pe stinga. Sigur sunt indicatoare de Ploiesti, Urziceni, Calarasi. Drum f. bun, 4 km pina la podul Otopeni, unde trebuie sa o iei spre Ploiesti si sa te rogi sa nu fie coada mare. O varianta ca sa nu mai ajungi la Unirea ar fi ca la Lujerului (prima intersectie mare dupa ce mergi prin Militari vreo citiva kilometri, unde treci pe deasupra pasajului subteran si unde este pe dreapta cum vii tu supermarket Mega Image inainte de intersectie si Cora dupa intersectie) sa o iei la stinga. Mergi un pic paralel cu pasajul, dupa care te vei uni cu strada care iese din pasaj. Nu mai ai decit sa te tii dupa linia lui 41 pina la capat (traversezi Dimbovita, ajungi la piata Cringasi, treci Podul Grant, traversezi Bd. 1 Mai, faci stinga la Manastirea Casin - e foarte simplu, de fapt, doar te tii dupa linie) pina la Sofitel si World Trade Center, unde e si capatul tramvaiului. De acolo la 200 de metri in fata este piata Presei si de acolo tot inainte pina la Otopeni (sunt indicatoare de Ploiesti cu siguranta daca nu stii pe unde sa o iei). Varianta asta nu e mai libera decit cea prin Unirea, dar macar este cu multi kiloemtri mai scurta. |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
MosBabacu |
28 Sep 2005, 13:11
|
Multe multumiri! Intre timp gasisem pe harta si varianta cu Lujerului, iar acum ca mi-ai dat si puncte de reper la intersectie (Mega Image si Cora) o sa merg pe acolo. Aveam ceva retineri pt ca vazusem la TV ceva apropo de largirea Podului Grant...sau poate era vorba de alt pod ?
Oricum mersi fain de info. |
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.4 MPI
- SB-00-XXX Razvan
|
|
drumaru |
29 Sep 2005, 12:37
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 |
Probabil ca la primavara o sa inceapa reabilitarea la Podul Grant.
|
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
MosBabacu |
30 Sep 2005, 08:05
|
OK, acum ca m-am lamurit cu drumul prin BUC, poate sa-mi spuna cineva daca sunt probleme pe V Oltului? Ma intereseaza daca a fost cineva pe acolo saptamana asta pt ca eu am fost acum 2 sapt si era acceptabil, ieri am sunat la drumuri si ziceau doar ca la Dedulesti se circula pe un singur fir si e deviat traficul greu.
Pt cei care vin la SB dinspre Deva, vesti bune: au disparut - cred ca deja celebrele - denivelari de pe banda I de dupa aeroport. Atentie ca inca se lucreaza si mai sunt portiuni frezate, dar cred ca in 2-3 zile o sa fie OK. |
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.4 MPI
- SB-00-XXX Razvan
|
|
dacicuss |
30 Sep 2005, 08:36
|
Danke Mosule ca duminica viu la SB si chiar ma enervau deja alea..
La intrarea in Orastie dinspre Deva, mare grija la monumentul ala sau ce dracu o fi unde scrie mare ORASTIE si are steaguri , e frezat si sunt denivelari, nu veniti lansati ca o muscati. Daca mergeti spre Deva, la intersectia cu drumul spre Hunedoara s-a pus semafor.Daca e rosu si nu vreti sa stati, tineti banda 1, intrati in dreapta la caricatura aia de benzinarie di fata motelului lui M. Leu...ala vopsit recent crem si iesiti dincolo de semafor. Nici politia nu zice nimic, numai sa respectati indicatorul STOP de ia iesire . Bafta si succese nemasurate! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
nasty |
5 Oct 2005, 10:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.428 Joined: 3 January 05 |
Cum e mai bine de mers de la Sibiu la Oradea?
1. prin Deva-Brad-Beius-Oradea 2.prin Alba Iulia-Cluj-Oradea 3. prin Deva-Arad-Oradea |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
5 Oct 2005, 10:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.428 Joined: 3 January 05 |
Cum e mai bine de mers de la Sibiu la Oradea?
1. prin Deva-Brad-Beius-Oradea 2.prin Alba Iulia-Cluj-Oradea 3. prin Deva-Arad-Oradea M-ar avantaja varianta 1, dar e chiar atat de prost drumul prin Brad-Beius? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
MoneyTalks |
5 Oct 2005, 12:10
|
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
Cel mai bine e varianta 2, prin Cluj. Drumul Beius-Oradea e nasol si pentru mers cu tancul...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dacicuss |
5 Oct 2005, 12:10
|
io am fost anul trecut prin Brad...frumos, peisaje ok, drumul nu-i aglomerat cu exceptia tiristilor de la chemical brothers...n-am injurat prea mult...deci mere !
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th November 2024 - 21:20 |