Trapa panoramica
Trapa panoramica
DMOL |
27 Mar 2023, 10:43
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 23 |
|
||
--------------------
Renault
Espace V
2015
|
|||
Dadi_T |
27 Mar 2023, 12:34
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 23 March 19 From: Iași |
Bănuiesc că e același sistem ca la Grand Scenic. Vezi poza atașată.
Te sfătuiesc ca înainte de a da bani prin service uri, sa i faci singur o curățare și o gresare a sistemului cu vaselina siliconata. Am pățit și eu și la fel m am panicat. Dacă are praf/mazga adunate, mecanismul intră într-un sistem de protecție. Șterge bine și unge o dată pe an și nu mai ai probleme. E o operațiune simplă. This post has been edited by Dadi_T: 27 Mar 2023, 12:38 Attached thumbnail(s) Screenshot_20230327_132607_Drive.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 Bose, EDC, 1.5 dci, Dacia Logan 2017 1.0 sce
|
|
DMOL |
27 Mar 2023, 18:56
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 23 |
Salut, Am incercat ce scrie in manual. Se blocheaza la un moment dat si nu mai merge. Cum se poate ajunge la mecanism? Am impresia ca trebuie dat tot interiorul jos.
|
--------------------
Renault
Espace V
2015
|
|
Dadi_T |
27 Mar 2023, 22:06
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 23 March 19 From: Iași |
Joacă-te cu butonul ăla de mai multe ori. Trebuie să se închidă încetul cu încetul.
Când am zis mecanism, m am referit la șina pe care culiseaza trapa, patinele și alte chestii care se află în mișcare/frecare. Alea trebuie curățate și unse. Nu trebuie să desfaci nimic. Trebuie deschisă trapa normal la maxim. Dar repet, asta bănuind că este același sistem ca la mine, deși mi e greu să cred că nu e. This post has been edited by Dadi_T: 27 Mar 2023, 22:09 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 Bose, EDC, 1.5 dci, Dacia Logan 2017 1.0 sce
|
|
Seageal |
21 Sep 2023, 19:09
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 September 23 |
Salutare. Scriu pe acest topic, model Grand Espace 4, am fost cu mașina la service, s a pus testerul pe ea și s au sters erorile, panoramicul inchis, însă doar partea din interior deschisă (plafonul din interior). Am vrut apoi sa închid plafonul, însă panoramicul s a deschis și indiferent de poziția butonului de acționare panoramic, se închidea, apoi se deschidea. Nu reușeam să l închid și am dat butonul maxim stânga și am ținut apăsat - s a închis și panoramicul (sticla) și plafonul din interior. Acum nu se mai deschide deloc, nu mai ia nicio comanda - a mai pățit cineva așa, îmi puteți da un sfat? PS: pe tester nu apare nicio eroare. Va mulțumesc
|
--------------------
Renault
Grand Espace 4
2014
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th November 2024 - 15:11 |