harti navigatie - DVD, Carminat Navigation Communication – Europe (v32.1)
![]() ![]() ![]() |
harti navigatie - DVD, Carminat Navigation Communication – Europe (v32.1)
Benzarti |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 April 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Grandtour
- BV 17 ZTM
|
|||
mishuot |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 December 09 ![]() |
Salutare. Citeste pagina anterioara de la inceput. Poate rezolvi ceva.
Eu pt Laguna 2 am renuntat la a folosi navi original. Cel mai bine cumperi un Raspberry Pi, un display pentru el si ai Android Auto. Www.getcrankshaft.com si se rezolva! |
--------------------
Renault
Talisman Grandtour IP Ph2 2.0 dCi
2021
|
|
adistnsc |
![]()
|
![]() Anti - VW-Golf :)) Group: Members Posts: 128 Joined: 12 May 07 From: Giurgiu/București ![]() |
Salutare colegi, am luat o Laguna 3 adusa de afara cu navigatie CNC. am downloadat cd si dvd in format image de pe PB...pe ce fel de dvd dual layer trebuie scris? +R sau -R?
Multumesc pentru raspuns Gata...aveam prin casa cateva dvd de pe vremea cand aveau copii xbox si a mers scris unul +R DL, plus CD-ul cu update. Deci +R merge scris fara probleme cu Imgburn la x2. This post has been edited by adistnsc: 28 Aug 2020, 12:28 |
--------------------
Renault
Koleos 2.0 dci 4x4
ex Megane 1.6 Scenic 2 1.9 Grand Scenic 3 1.6 dci
|
|
atasca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 March 18 ![]() |
Salut, am reusit si eu sa scriu hartile 32.1 pe un Verbatim DVD+R DL, imageburn 2.4x, a mers din prima, dar am un dubiu cu CD de update de firmware - ori nu s-a scris bine (singurul CD disponibil a fost un no name) ori... nu stiu eu cum se face update? trebuie pus in CD changer sau in unitatea GPS? Am un Koleos cu system Bose, CD changer cu 6 discuri, pe un Koleos PH1 2009.
|
--------------------
Dacia
Duster PH1 1.6b 4x4
2010
|
|
chin3zu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 February 15 From: Bacau ![]() |
CD-ul il pui tot in unitatea GPS. De ce crezi ca nu s-a scris bine?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
SaMa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 November 21 ![]() |
QUOTE(mishuot @ 7 Jun 2018, 09:56) Incearca cu asta: CD schimbare limba (renault language) ![]() update cd CNI2 V2.18 ![]() Folderul meu pt laguna 2. Poate gasiti ceva interesant ![]() Salut. Mai ai acele fisiere? Poti sa imi trimiti te rog |
--------------------
renaul
laguna 2
2 2003
|
|
robert700x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 August 08 ![]() |
Salutari tuturor! Sunt un proaspat posesor de Megane 2 din 2007 dotat cu CNI2 in limba germana. Ma puteti ajuta, va rog, cu fisierele pentru schimbat limba in engleza? Link-urile vechi nu mai functioneaza. Multumesc!
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic
|
|
moro112 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 January 22 ![]() |
Salut , are careva un link de download pt cnc hartile europei de est ? multumesc !
|
--------------------
renault
espace
2008 initial paris
- nr rosu
|
|
mishuot |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 December 09 ![]() |
![]() Sper să mai ajute pe cineva în 2024! ![]() Renault CNC V32.1 CD+DVD - Download Link S-ar putea ca site-ul să aibă ceva restricții, dar sper să meargă! Vă rog salvați fișierele și urcațile și voi pe alte site-uri! ![]() |
--------------------
Renault
Talisman Grandtour IP Ph2 2.0 dCi
2021
|
|
ro_btz |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 20 ![]() |
cum pot să văd ce versiune am instalată?
![]() 24 Dec 2024, 11:30: https://www.mediafire.com/folder/0n2rku5g8x...NC+V32.1+CD+DVD This post has been edited by ro_btz: 24 Dec 2024, 11:30 |
--------------------
renault
laguna 3
2008
|
|
ro_btz |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 20 ![]() |
QUOTE(adistnsc @ 27 Aug 2020, 22:37) Salutare colegi, am luat o Laguna 3 adusa de afara cu navigatie CNC. am downloadat cd si dvd in format image de pe PB...pe ce fel de dvd dual layer trebuie scris? +R sau -R? Multumesc pentru raspuns Gata...aveam prin casa cateva dvd de pe vremea cand aveau copii xbox si a mers scris unul +R DL, plus CD-ul cu update. Deci +R merge scris fara probleme cu Imgburn la x2. salut, stii sa ne spui ce fisiere ai pus pe cd si pe dvd, am descarcat si eu arhiva si .... Edit: am scris dvd-ul .. nu-l citește, am găsit în bord cd-ul cni2 v28, deci mie-mi trebuie update cu cd nu dvd This post has been edited by ro_btz: 3 Jan 2025, 19:01 Attached thumbnail(s) IMG_3197.jpeg ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 36 IMG_3196.jpeg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 36 |
--------------------
renault
laguna 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:27 |