Zgomot motor, fluieră ceva în zona alternatorului
![]() ![]() ![]() |
Zgomot motor, fluieră ceva în zona alternatorului
GrosseCali |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 676 Joined: 20 July 09 From: ORADEA MARE ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 Berlina standard
1972/1976 BH-72-TOL, BH-05-TOL
- (1-BH-5241,2-BH-606) 810-02 pe veci!
UAP /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\ UAP UAP \===[]====[]===/ UAP '''UAP |_|``''''''''''''``|_| UAP |
|||
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
La mine asa se auzea cand s-a spart pompa de apa si a ajuns antigel pe rola intinzatoare, dupa ce am schimbat pompa si rola intinzatoare zgomotul a disparut.
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
GrosseCali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 676 Joined: 20 July 09 From: ORADEA MARE ![]() |
Chestia e că totul merge ok... antigelul circulă în instalație.... mașina încălzește, nivelul antigelului în vasul de expansiune e constant și înainte de pățania cu dopul de gheață nu exista niciun bâzâit/fluierat. Să fi ajuns antigel la rulmenții alternatorului sau pe cureaua alternatorului? Mâine îl slăbesc, verific dacă fulia are zgomot în rotație sau joc la rulment și o curăț... o să degresez/spăl și cureaua eventual.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 Berlina standard
UAP /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\ UAP UAP \===[]====[]===/ UAP '''UAP |_|``''''''''''''``|_| UAP |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Dupa sunet pare a fi rulmentul. Da jos cureaua de pe fulie si invarte-l cu mana.
p.s personal eu as schimba cureaua, nu stiu cum vrei sa o degresezi, cu detergent de vase sau de rufe si cu apa calda, mai mult ca sigur se va inmuia cauciucul si va fi numai buna de guma pentru prastie. This post has been edited by RazvanF: 2 Feb 2016, 23:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut !
Înainte de a încerca rulmentul prin metoda descrisă in postul anterior vezi daca zgomotul dispare cand torni dintr-o sticla apa, pe curea. Nu trebuie inundatie... Daca se atenuează sau dispare ai răspunsul la întrebare. P.s. Cureaua n-o mai degresează decât focul... This post has been edited by dethave: 2 Feb 2016, 23:23 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
GrosseCali |
![]()
|
S-a rezolvat problema. Am udat cureaua in mers si zgomotul a disparut cateva secunde. Am schimbat cureaua cu una de la continental, de 10 (cea veche era de 11 si nu intra perfect in fulii) si zgomotul a disparut.
![]() ![]() Multumesc de ajutor!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1300 Berlina standard
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Sa-ti fie de bine!
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:27 |