Schimbare volan de pe dreapta pe stanga
![]() ![]() ![]() |
Schimbare volan de pe dreapta pe stanga
neacsu sandel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
- OT 01 FNI Sandel Neacșu
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Bineanteles, sunt cativa meseriasi care fac deja asa ceva.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
drgsrtr |
![]()
|
![]() dragosh1969 Group: Members Posts: 64 Joined: 26 August 09 From: Suceava ![]() |
Mai bine las-o asa cum este... RAR-ul inscrie fara probleme in circulatie masinile cu volan pe dreapta (provenite in majoritate din UK)! Daca o sa schimbi volanul si toate celelalte de pe dreapta pe stanga ma indoiesc ca vrei obtine vreodata omologarea de la RAR
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour - 1.9 dCi (120 Hp)
2003
- SV12***
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Si cat costa asa ceva......... Mai bine iei masina cu volanul pe stanga.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Diferenta de pret intre masinile cu volan pe stanga si cele cu volan pe dreapta este undeva intre 1500-2500 intre 2 masini exact la fel ca si echipare, an, km... daca vrei sa faci asa ceva gandeste-te ca trebuie sa schimbi totul de la bord pana la caseta de directie, care, adunand si manopera unui meserias bun si ce munca mai ai tu de prestat ajungi la peste 1500-2500 e in functie de masina. Bafta dar eu nu m-as baga...
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
Nu credeam ca mai trebuie omologare de la rar . Ziceam ca ma duce mai ieftin o astfel de modificare . diferenta dintre una cu volan pe dreapta si cea cu volan pe stanga este de la 3000 euro in sus ( ce am vazut eu prin targuri).
Mi se pare aiurea sa conduc o masina cu volan pe dreapta, nu stiu daca m-as descurca. This post has been edited by neacsu sandel: 9 Feb 2010, 14:50 |
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca vrei sa treci de pe dreapta pe stanga, mergi la RAR si vezi care service este autorizat pentru recarosari Renault. Mergi la acel service si vezi ce ti se spune.
Cablu de ambreiaj - nou, mai scurt Pompa de frana+servofrana - se muta Pedalier-se muta Plansa de bord - se schimba instalatia electrica-cred ca se intoarce pe dos, daca nu alta. Caseta de directie, la renault nu stiu daca se poate monta in ambele pozitii, dar este posibil, daca nu iti trebuie si caseta de directie. Cred ca te duce undeva la 1000-1500 EUR si ai omologarea garantata. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
Toate piesele astea trebuiesc noi, sau merg si SH?daca m-ar costa pana in 2000 euro ar fi ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Serviceul probabil ca va incerca sa le puna noi, in masura in care se mai gasesc noi. Poti, cu siguranta, sa te intelegi cu lumea.
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Pai la sumele astea mai bine tragi o fuga la Germanica si cumperi 1 bucata Renault 19 cu 400-500 euro si mai cheltui pe drum inca 500 maxim.. depinde de pretentii si iesi mult mai ieftin... iar umblatura ai doar daca vrei sa o inmatriculezi. Ce recarosare, ce modificare volan.. te complici pe banii tai.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Uite idee. Eu asa as face...
Cumpar un R19 din tara. sunt pe autovit la 600-800 eur, poate gasesti si mai ieftin. Discut cu service-ul respectiv sa-mi dea hartia ca-mi fac eu mutarea,o sa fie de acord, nu mai lucreaza ei...le dau banii pe hartie, mai putini , mult mai putini. Fac eu schimbarea, si apoi ai o masina de pe care poti sa vinzi piese. Sau o vinzi bucati pe aia de anglia si o inscrii pe aia pe care o cumperi. Asta ramane la latitudinea ta, tu-ti faci calculele si vezi cum iesi mai ieftin. |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
neacsu sandel |
![]()
|
nu ma refer numai la renault.....eu ziceam de un 4 x 4 , sau o masina solida din 2000 - 2002 cu volan pe dreapta. (din Anglia...... sunt ieftine).
|
--------------------
Renault
Laguna
, 2001
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cu cat e mai noua masina cu atat va fi mai scumpa schimbarea.
Si pentru ca nu R19le e subiectul, threadul va fi mutat la diverse. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 07:03 |