Schimbare domiciliu., Certificat inmatriculare schimbat?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare domiciliu., Certificat inmatriculare schimbat?
Pioul |
![]()
|
||
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ciudat, in 2015 am fost cu copie dupa buletin si am completat doar o foaie de la impozite. nici o fisa nimic.
si talonul vechi. This post has been edited by b76bgaarh: 19 Nov 2019, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
In caz ca mai are cineva nevoie, pe fisa de inmatriculare se trec datele actuale cu adresa curenta (domiciliu) la Date Cumparator (A), iar la Fostul Detinator (D) se trece adresa veche. In casuta (F) se trec corect toate datele vehiculului, aceste info le gasiti in carte si talon.
Se completeaza ori cu pixul, ori la calculator, nu se accepta combinate, in cazul meu am facut o greseala la calculator si am fost nevoit sa o iau de la zero, nu m-au lasat sa adaug 2 cifre cu pixul! Pentru fiecare vehicul trebuie cartea original + copie, buletin original + copie, fisa inmatriculare si cererea de transfer, asta se poate completa pe loc cu pixul. Am stat aprox 30 minute pe acolo, la final am primit un numar de inregistrare printat pe o hartie si a ramas ca ma suna sa ridic dosarul pentru re-inmatriculare pe sectorul nou (talon nou, iar pe cartea auto se adauga adresa noua). Exista si posibilitatea sa-l trimita ei prin Posta, dar nu mi-am asumat acest risc, dureaza minim 30 zile, pe cand tipa a zis ca ma suna in max 2 sapt. Birocratia e in floare! P.S. La Sectorul 2, totul se rezolva printr-o cerere online, fara deplasari, fara acte, fara nervi... deci, se poate! This post has been edited by Pioul: 10 Dec 2019, 11:50 |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:43 |