Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
![]() ![]() |
Renault Wind, 1.2 TCe Wave Edition
vladbobtm |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
|
||
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mamaaaa... ce buburuza frumoasaaa!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Multumesc Iulikkk!!!!
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Super masinuta. Sa o stapaniti sanatosi si multi km si ani fara probleme.
Cam cat te-a costat jucaria? Ce motor are? |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tu ai citit titlul? E unudoitecee! (a nu se confunda cu tedei)
This post has been edited by MuciX: 4 Jun 2012, 21:29 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Bizara masinuta
![]() ![]() Multa minte a avut francezu' ala cand a facut jantele alea... This post has been edited by R19/16v: 4 Jun 2012, 21:29 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
foarte frumoasa vladbobtm
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Simpatica jucaria !
Era si mai frumoasa daca avea manere normale la usi. "Chestiile" alea imprumutate de la Twingo sunt urate. Multi kmp fara probleme ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 4 Jun 2012, 22:28) Dezvolti? ![]() 4 Jun 2012, 22:39: Multi kmp fara probleme si din partea mea. ![]() Poate ne povestesti si cum a fost cu alegerea. V-ati uitat si la alte modele, sau doar v-a placut cum arata? This post has been edited by MuciX: 4 Jun 2012, 21:39 |
--------------------
-
-
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,frumos modelul l-am condus si eu vara trecuta...unde in Italia stai?
Multi km fara probleme ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tot in Italia am avut ocazia sa admir un alt exemplar. E ideala masinuta de plecat cu gagica in concediu si alte nebunii.
Singurele lucruri pe care i le pot reprosa sunt lipsa unei prize USB (scapi de scris-ul CD-urilor cu mp3-uri) si manerele de usi ca la Twingo (care dau impresia de saracie). Pacat ca romanii nu se dau in vant dupa asa ceva. Drumuri bune cu ea si amintiri cat mai placute. |
--------------------
.
.
.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Foarte misto jucaria! Sa o stapaniti sanatosi!
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@MuciX 5 spite, 4 gauri. Simetrie 0
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
A, ok. Dar n-ar fi prima data cand se face asta. Ma crezi ca nici n-am vazut? Suruburile sunt in partea neagra. Atat timp cat nu vopseste surburile in rosu, eu zic ca e ok.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e electrica?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Nu prea este aceiasi mancare de peste...fara suparare gotty.
Stima, |
--------------------
Renault
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru complimente!!
@The Sting, paco_il, : Motor 1.2 TCe 100 CP, masina a costat 13.500 Euro cu pret redus de la 18,800 parca. Shush: total de acord cu tine despre manere!!! MuciX: toata treaba incepe asa....am constatat ca avem nevoie de o a doua masina pe benzina(Diesel pentru calatorii mai lungi avem deja) eu personal voiam un Chrysler Crossfire, am gasit la niste preturi de nimic prin zona dar sa pus problema de asigurare(care e uriasa) si taxa anuala , nemaivorbind de consum, apoi sotia zice ca daca tot luam ceva in 2 locuri sa luam o decapotabila, ea ocheste Opel Tigra Twintop, majoritatea le gasisem de la 7000 in sus dar necesitau ba de reparatii la caroserie, ba de facut revizii ba de schimbat anvelope si cine stie cum mai mergeau daca cumva au fost tratate rau...in fine ajungeam aproape de 10.000-11.000 Euro, un coleg de la lucru a zis ca mai bine pun inca vreo 2000 si iau nou nouta de la renault(inainte am mai auzit de Wind dar am uitat de el si lam trecut cu vederea), atunci mi sau deschis ochii, o arat sotiei si imediat ramane fermecata de designul masinii, in plus de asta avem la ea 4 ani de renassic formula full: furt si incendiu pt 4 ani, acte de vandalism+geamuri sparte si 4 ani de garantie generala pe masina. mih_mlv: locuiesc in zona nord-est, mai precis Udine. Laurentziu83: era mult mai bine daca avea priza USb, dar asta este e buna si priza Aux e de ajuns sa pui telefonul androird sau apple si asculti cati GB de muzica ai pe telefon. Va multumesc inca odata tuturor pt. aprecieri!! |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vladbobtm |
![]()
|
ArtVandelay: nu nu e electrica, e pe benzina.
Gotty: diferenta intre AUX si USB este mare, evident la calitatea audio, la AUX ai sunet analog, la USB digital, cine stie poate la anul voi pune un DVD player care are si intrare USB. |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
gotty |
![]()
|
la 4X5 ,10 W ce ti trebuie digital?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Gotty eu stiu ca am 4X20 plus 2 tweetere
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Vlad dar asigurare obligatorie cat platesti/an?
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De curiozitate, ce dimensiuni au anvelopele?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vladbobtm |
![]()
|
mih_mlv: masina este pe numele sotiei care a facut prima asigurare pe numele ei(dar a luat clasa mea bonus malus,a-3 -a prin legea Bersani) doar RCA platim 700 pe an .Tu unde locuiesti in italia?
<span class='edit'>4 Jun 2012, 22:11:</span> Markos: Anvelopele sunt de 195/45/R16 This post has been edited by vladbobtm: 4 Jun 2012, 23:13 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
DracusorulViolet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
Simpatica foc buburuza, cati mai multi kilometrii fara interventii !
![]() This post has been edited by vladbobtm: 4 Jun 2012, 23:15 |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.5 dCi Expression Don't drive faster then your angel can fly ;) !
|
|
vladbobtm |
![]()
|
Mersi la fel!!!!!
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Salut din nou
![]() In Sicilia,suntem cam departe.Eu o am cu numere de Rom. asa ca nu am probleme cu sumele aberante ale lor. |
--------------------
Renault
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
in sfarsit ceva deosebit pe-aici in marea de logan-uri/symbol-uri/megane-uri
s-o stapanesti sanatos! de curiozitate, de ce n-ai luat motorul de 133cp? |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:44 |