Prefix telefonic
![]() ![]() ![]() |
Prefix telefonic
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu exista prefixul asta.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
xcss |
![]()
|
OK... am vazut si eu asta... dar daca nu exista, ce cauta numarul ala in apeluri pierdute in telefonul meu??? N-as vrea sa scriu tot numarul... dar in mod sigur e national.
LE: Am gasit ceva... 0372 e prefixul unei reguni din Italia - Cremona. Dar... fara prefix de tara?! ![]() This post has been edited by xcss: 14 Sep 2007, 21:09 |
--------------------
-
-
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Este vorba despre un numar din Vodafone, mai exact serviciul Vodafone Acasa, ceva de genul "telefonie fixa mobila" cum are si Zapp.
"Pentru a beneficia de serviciul Vodafone Acasă vei parcurge urmatoarele etape: Închei un contract de servicii pentru un abonament Vodafone Acasă la orice dealer sau magazin Vodafone. La întocmirea contractului ți se va solicita să indici adresa zonei în care intenționezi să utilizezi noul tău telefon fix. Nu este nevoie ca această adresă să fie aceeași cu cea din actul de identitate și ai nevoie de documente pentru această adresă. Vei primi o cartelă SIM specială, cu un număr de acces fix, de forma 0372.... Dupa activarea serviciului și înregistrarea zonei de funcționare a serviciului Vodafone Acasă vei putea suna și vei putea fi contactat pe noul tău număr fix. La introducerea cartelei SIM în telefon va fi demarat automat testul de verificare a compatibilității aparatului cu serviciul Vodafone Acasă. Funcționarea serviciului este condiționată strict de utilizarea unui telefon compatibil cu acest serviciu." http://www.vodafone.ro/personal/vodafone-a...-nou/utilizare/ |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
xcss |
![]()
|
Multumesc mult! Am lamurit problema.
|
--------------------
-
-
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce numerotatii aiurea. de-abia s-a obisnuit lumea ca ce incepe cu 03 e RDS, si-acum... nu puteau sa le atribuie 04 sau 05 etc.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Toate firmele care au Vodafone Office au primit numere de genul asta, la noi la munca s-au schimbat incepand cu 3 septembrie.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
xcss |
![]()
|
Va multumesc tuturor pentru lamuriri. Poate ar trebui sa rog un moderator sa inchida topicul, sa nu consum spatiu pe server degeaba...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:40 |