Pete pe vopsea
![]() ![]() ![]() |
Pete pe vopsea
dvs |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ai incercat si cu o crema polis ceva ? din cate inteleg sunt pete de la continutul oului care s-a uscat pe tabla/vopsea ... eu reusesc sa scot petele de gainat (porumbei sau alte zburatoare) cu crema polis -prevent-.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca este ou uscat. sunt pete care par a fi intrate in vopsea.
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Incearca cu AREXONS-ceara rapida(METRO,PRACTIKER)dar trebuie sa freci mult!Si nu iese din prima!
Si eu la masina mea de culoare neagra am asemenea probleme cauzate de zburatoare dar s-a rezolvat! |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Imi spune si mie cineva cum sa scap de smoala depusa pe portiera masini?
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Carpa cu benzina, inmoi bine si dai rapid cateva miscari.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
Dromichete |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 April 06 ![]() |
|
-------------------- |
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Multumesc.
Sa vad cand ajung la Carrefour sa i-au un spray din acela. |
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
ionutmar |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
De vro 3-4 ori am gasit pe masina (mai mult pe partea din fata capota parbriz) o multime de picatele de culoare bleu dispuse destul de uniform. Se curata usor totusi, dar sunt nedumerit. Nu cred ca e de la vre-un copac.
A mai intalnit careva? Stau in Dr Taberei. nu cred ca e de la vro vopsea, e ceva din aer... This post has been edited by ionutmar: 21 Sep 2006, 17:50 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
poate a vopsit cineva, ceva, pe langa locul unde o lasi tu parcata....
|
--------------------
renault
clio
1.5 65cp 2005
- B - xx -xxx clio 1.5dci 65cp
|
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
Eu folosesc lichid pt. spalat parbrizul de culoare albastră. Am mai gasit urme si pe capota, dupa folosire.
|
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu am fost la mare zilele trecute si am observat pe masina tot asa niste picatele bleu destul de deschis, uniform imprastiate. Culoarea masiniii este gris platine. Se iau cand dau cu degetul, astea sunt de la niste plopi.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Reinvii topicul asta pentru a nu mai deschide altul. Problema mea este urmatoarea: de cateva zile masina era stropita cu ceva gen clei sau nu stiu ce dracu era, am fost azi sa o spal ca era murdara de praf si de rahatul ala si surpriza: toata, dar absolut TOATA a ramas patata. Capota fata, plafon, capota portbagaj si eleron, toate au pete pe vopsea ca si cum ar fi matuita. Ce dracu sa ii fac ca sunt plin de nervi. Maine o sa incerc sa frec una din pete cu niste prevent sa vad daca iese. Sunt foarte suparat ....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca poti sa faci o poza... ca sa fiu 100% despre ce vorbim... daca este vorba de niste pete multe cat gamalia de ac dupa ce ai lasat masina sub un pom... deobicei o spalatorie mai rasarita care spala si cu apa calda ar trebui sa rezolve problema fara bataie de cap.
daca totusi "insista" o sesiune de argila iti rezolva problema si iti lasa si tabla matasoasa. ![]() This post has been edited by rtBK: 24 Aug 2010, 20:20 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am patit pe clio asa de la tei. Roaga pe un baiat de la o spalatorie sa incerce pe o pata cu polish sau cu ce chimicale de spalat mai au ca poate iese.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
rtbk, nu e de la tei, s-au terminat teii. Pana acum o saptamana am avut probleme cu teii tocmai de aceea am tinut-o cu prelata pe ea toata perioada asta. De vreo saptamana, doua s-au terminat si am renuntat sa mai pun prelata pe ea. Era curata, ok, pana acum cateva zile cand pe langa praful obisnuit care se depune pe masini, era stropita cu niste chestii, nu stiu exact ce sunt. pareau asa ca un clei, iar petele erau mici cat o picatura de ploaie. Azi am fost la spalatorie sa o fac curata si dupa ce a dat-o cu spuma, ceara, clatit si uscat cu laveta, se vad petele pe vopsea daca te uiti din anumite unghiuri la soare. Petele sunt ca atunci cand ramane matuita de la gainat. Chiar nu stiu ce naiba a fost aia.
![]() This post has been edited by skorpio_bog: 24 Aug 2010, 21:35 |
--------------------
Renault
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ai vreun santier prin apropiere? mie mi s-a intamplat sa toarne aia nu stiu ce ciment, si batea vantul, toata masina era plina de stropi mici de material
nu apucase sa se usuce prea bine si am spalat-o repede, dar daca o iau acum sa ma uit atent la ea nu m-ar mira sa fi ramas ceva urme am renuntat sa ma mai uit dupa zgaraieturi si semne ca mai rau fac, iar dupa ce o spal dau o tura pe langa ea doar pt. defecte majore, si in rest urc repede in masina ca altfel ma apuc de polish pe langa ea. |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
iti trimit pe privat sa nu fie cosiderata reclama
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
skorpio_bog |
![]()
|
nu am nici un santier. Am avut acum un an si ciment pe capota aruncat si nu a ramas nici urma de pata. am avut si gainati intariti foarte bine pe ea, ziceai ca s-au sudat de tabla si nu mi-a ramas patata. Chiar nu stiu ce a fost in stropii aia de mi-a ramas matuita
![]() 25 Aug 2010, 20:31: Am facut poze azi pe fuga cu tel. Cam asa arata, am incercuit ce se poate vedea asa din poze, insa in realitate petele sunt mult mai vizibile si mai numeroase ![]() This post has been edited by skorpio_bog: 25 Aug 2010, 19:31 Attached thumbnail(s) PIC100825001.jpg ( Size: 41.98k ) Number of downloads: 939 PIC100825004.jpg ( Size: 40.88k ) Number of downloads: 979 PIC100825010.jpg ( Size: 99.27k ) Number of downloads: 993 |
--------------------
Renault
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Incearca man cu un scuipaț de polish pe o zona afectata la o spalatorie sau ceva, te ajuta baietii ca e rost de ciubuc. Daca vezi ca se ia sunt sanse mari sa fie afectat stratul de lac.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Cu o problema asemanatoare ma confrunt si eu. Cu 2 saptamani in urma am avut masina parcat sub un tei. Ieri,dupa ce am spalat'o,am observat numeroase pete pe caroserie. Am insistat ce'am insistat ,dar nu vor sa iasa.
Mai pot scapa de ele dupa 2 sapt ? Daca da,cum ? Am incercat azi cu putina benzina ,dar se pare ca fara efect. |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Din diverse motive n-am mai incercat sa scot petele de pe caroseria masinii...
Ieri cand am spalat-o,am observat in 2 locuri ca s-a luat vopseaua(2 punctuletze mici). Este posibil sa fie de la petele de tei ? Mai se pot scoate petele dupa atata timp ? Ce as putea folosi pentru a le indeparta ? Astept raspuns. Multumesc anticipat! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
sorin000 |
![]()
|
QUOTE(sorin000 @ 10 Jul 2011, 11:20) QUOTE(sorin000 @ 13 Nov 2011, 10:33) Nimeni ? |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Salut Sorin,
Genul acela de pete, rasini ale copacilor se scot in general cu solutii dedicate de genul Mafra PULIRESINA - CURATARE RASINA si/sau argila auto de curtare. De altfel toate depunerile pe suprafata vopselei care nu se vad, se simt doar prin diferite teste (gen punga de la sul, bagata mana in ea si trecuta peste suprafata masinii...daca simti mici asperitati si simti ca "agata" ai contaminare!). Si argila aceasta are diferite grade de abrazivitate. Mai multe putem discuta pe pm. Numai bine. |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
alt1111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 May 16 ![]() |
Salut! sunt nou pe forum și sper sa fie ok sa postez aici. Am cam citit cam toate subiectele legate de vopseaua mașinii. Eu as vrea sa știu dacă se poate cumva sa scap de vopseaua negra de pe capota și plafon (sau cel puțin de cea de pe capota, plafonu vreau sa îl las tot negru) și sa nu stric nici vopseaua originala a mașinii. Vopseaua asta neagra nu a aderat asa bine pe vopseaua originala și drept urmare a început sa se cam exfolieze. Sper sa ma ajute cineva. Multumesc
This post has been edited by alt1111: 13 Jun 2016, 23:45 |
--------------------
renault
laguna 2
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:50 |