Motoraș închidere ușă spate, Cum se scoate?
![]() ![]() ![]() |
Motoraș închidere ușă spate, Cum se scoate?
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
Bugghy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 30 August 10 From: Craiova ![]() |
Si eu am aceeasi problema, la aceeasi usa
![]() Daca descoperi solutia, te rog sa o postezi aici. Mersi! |
--------------------
Renault
Megane III
2010 1.5 dCi 110, Megane IV 2018 GT 1.6 TCe 205
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Cu dialogys si cu ceva cautari pe net rezulta urmatoarele chestii care poate ajuta :
Si daca reusiti ceva poate puneti si voi niste poze ptr noi ceilalti. 3 Jul 2011, 18:27: http://www.eco-italia.com/page.php?PHPSESS...5p6lplma6tvhnv4 3 Jul 2011, 18:31: Constat ca masinile astea moderne nu mai folosesc suruburi ci doar clipsuri , pocnitori , un fel de LEGO. Adica numai surse de greierasi. This post has been edited by verde: 3 Jul 2011, 17:31 Attached thumbnail(s) broaste.JPG ( Size: 61.59k ) Number of downloads: 1574 broscuta.JPG ( Size: 120.53k ) Number of downloads: 1787 repere_broasca.JPG ( Size: 81.55k ) Number of downloads: 1682 Attached File(s) ![]() |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
jflaci |
![]()
|
![]() fiz. Group: Members Posts: 60 Joined: 17 February 09 ![]() |
Salut!
M-am chinuit si eu cu aceasta problema, eu am reusit numai scotant complet inchizatoarea, are vreo 2 suruburi in exterior. Trebuiesc decuplate toate parghiile, si intr-un final se poate scoate, dupa care urmeaza demontarea actuatorului. E cam nasol, dar se poate. Laci |
--------------------
Renault
Clio Symbol RNA 1.4 8V
2001
- MS-06-JIE Ansmann MadRat 1/10
Tamtech Gear Brushless Hornet 1/18 Tamiya TL-01 alias Bonzer 1/10 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
A, deci trebuie desfăcută și închizătoarea ușii... La asta nu m-am gîndit.
Bine, o să încerc și așa. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Euu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 October 08 From: Timisoara ![]() |
Daca poti, pune te rog si cateva poze cu demontarea, si eu am probleme la aceeasi usa, nu se mai inchide din telecomanda
![]() |
--------------------
Renault
Megane ST
2011, 1.9 dci / Ex. Clio 1.4 2003
|
|
thyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 June 10 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Bugghy @ 3 Jul 2011, 12:46) Si eu am aceeasi problema, la aceeasi usa ![]() Daca descoperi solutia, te rog sa o postezi aici. Mersi! Ai rezolvat problema? Dacă nu, poate încerc să te ajut și eu ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Cine nu are un vis măreț cu privire la viitor este condamnat la mediocritate...
|
|
Bugghy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 30 August 10 From: Craiova ![]() |
@thyan: S-a dovedit a fi alta problema la mine.. Se rupsese un bradut care sustinea tija de la inchidere si care parea intreg. Deocamdata am lasat usa inchisa permanent pana gasesc timp pentru cautat prostia aia de bradut (oricum nu foloseam usa, dar sa fiu sigur ca nu umbla nimeni prin masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010 1.5 dCi 110, Megane IV 2018 GT 1.6 TCe 205
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Mai nou, nu mai pot deschide portiera dreapta-spate din afara, doar din interior, inchiderea centralizata functioneaza normal. Asa ca am dat astazi jos fata portierei, mare inghesuiala acolo, dar am reusit sa observ ca tija care actioneaza incuietoarea statea in aer, era prinsa doar de manerul portierei. Apoi pe pipaite, pentru ca nu puteam vedea nimic pe acolo, am dibuit o piesa de plastic mica, mobila, in care trebuia sa fie fixata tija, dar era rupta. Cred ca este una din piesele 8 sau 11 din imaginile de mai sus.
De ce sunt doua piese acolo sau care dintre cele doua este piesa in cauza, am vazut ca au coduri diferite, sa inteleg ca se pot schimba separat, trebuie scoasa toata incuietoarea pentru aceasta, a mai scchimbat cineva...multumesc. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
thyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 June 10 From: Craiova ![]() |
@aurelyan
Nu, n-am mai schimbat... am făcut altceva ![]() ![]() Acum... depinde cât de ruptă e a ta... La asta de care-ți vorbesc, era ruptă în așa fel încât nu se mai fixa pe tija de metal, dar am putut s-o prind în cele din urmă... |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Cine nu are un vis măreț cu privire la viitor este condamnat la mediocritate...
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Am inteles...la mine este rupta una dintre cele doua urechi in care se fixeaza tija, am sa vad cum fac, nasol ca este tare inaccesibil acolo.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Da criminala mai este usa asta dreapta spate
![]() La mine are momente cand nu se descuie din telecomanda (butonul de pe cheie de fapt) sau nu se incuie. Dar nu mereu, cred ca de vreun an face asa, daca nu chiar de cand am luat masina... Solutia mea deocamdata a fost sa mai apas butonul de inchidere inca 1-2 ori si merge, ba ma supara 1-2 zile, ba la o luna. Dar are un zgomot aparte motorasul cand o inchid asta recunosc.. probabil o sa umblu la ea mai la vara, sau poate cand nu o mai merge deloc ![]() |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
thyan |
![]()
|
QUOTE(aurelyan @ 25 Mar 2012, 08:50) Am inteles...la mine este rupta una dintre cele doua urechi in care se fixeaza tija, am sa vad cum fac, nasol ca este tare inaccesibil acolo. mda... ți-o reparam eu, dar ești cam departe ![]() Succes!!! |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
aurelyan |
![]()
|
Multumesc de intentie...
![]() Am sunat azi la reprezentanta sa intreb de clema aia de plastic, nu costa decat vreo doi lei, problema este ca nu aveau pe stoc si se aduc doar la set de zece bucati, deci daca mai sunt vreo noua amatori... ![]() This post has been edited by aurelyan: 26 Mar 2012, 18:21 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
|
|
aurelyan |
![]()
|
Pana la urma am rezolvat problema, era rupta clema de plastic in care era fixata tija care actioneaza incuietoarea. Trebuie data fata de portiera jos si scos manerul exterior al portierei, din afara este mai mult loc de manevra, se schimba piesa si se pun apoi toate la loc.
Daca are nevoie cineva de clema aia de plastic, mai am cateva ramase. This post has been edited by aurelyan: 30 Apr 2012, 16:32 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:55 |