Imi apare mesajul acesta SERVICE DUE + cheia
![]() ![]() ![]() |
Imi apare mesajul acesta SERVICE DUE + cheia
gabriel05 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este felul "tampit" al masinii de a-ti spune ca trebuie sa faci revizia.... si pe viitor foloseste SEARCH ca este discutata problema
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
SERVICE DUE - inseamna ca trebuie facuta revizia cat mai curand.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
stiu de service due soon dar mie imi apare doar atat * service due (fara soon ) * si se aprinde cheia porticalie... De aceea sunt speriat.
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Iti va aparea si service due soon. Acum am si eu aprins SERVICE DUE. Deci saptamana asta revizie.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
gabriel05 |
![]()
|
va multumesc celor rabdatori!
Adrian00, nu te-a obligat nimeni sa imi raspunzi! Problema a fost urmatoarea: cu ceva timp inainte de revizie iti apare "service due soon" (cu 1500 km aproximativ), apoi daca trec si acesti 1500 km fara sa resetezi, cred ca iti mai apare o eroare "service due" (doar atat fara "soon") si, in plus, se aprinde si cheia portocalie. Pana la urma am sters eroarea cu " service due soon", apoi foarte greu si pe cea cu "service due"+ cheia. Cel putin asa s-a intamplat la mine. Am postat rezolvarea poate ajuta pe cineva! Respecte celor ingaduitori! |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:37 |