[OFERTA]Montez senzori de parcare, prețuri foarte mici - ofer garanție
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA]Montez senzori de parcare, prețuri foarte mici - ofer garanție
brutus1789 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|||
barcelona |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 2 December 11 ![]() |
Pentru Renault Symbol cat costa sau ce recomanzi.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Barcelona, din ce an este automobilul și ce culoare vrei. Îți recomand senzorii la care am postat deja imagini. Sunt ieftini și extrem de fiabili. Au cel mai bun raport calitate/preț.
Pe afișaz este arătată distanța până la cel mai apropiat obstacol, cât și partea pe care se află (stânga/dreapta). Ieri nu am putut răspunde pentru că nu am avut curent. (unul dintre avantajele de a locui la țară ![]() Mai adaug imagini cu senzorii monntați pe un Megane 2.2, dar și un filmuleț (calitatea este destul de slabă, dar voi mai încărca altele de calitate mai bună). Mulțumesc. Filmulețul poate fi văzut pe YouTube aici. Alte imagini: Aici Aici Și aici Aici Cu funcția de inserare a imaginilor de pe forum, imaginile erau afișate foarte mari, de aceea am optat pentru link-uri. Mulțumesc. This post has been edited by brutus1789: 15 Feb 2012, 10:23 |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
salvare |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 February 06 ![]() |
,SAL PTR UN FIAT STILO 2003 , , AM SENZORII CUMPARATI , VREAU DECAT MONTAL , CAT MA COSTA ?
|
--------------------
dacia 1300
dacia1300
- b15blv
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Pentru Stilo, montajul este 85 lei.
|
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
barcelona |
![]()
|
2010,e alba masina.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Pentru Symbolul tău, prețul final este de 160 lei, totul inclus - senzori de culoare albă, montaj și garanție 6 luni.
|
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu 130?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
brutus1789 |
![]()
|
QUOTE Prețurile pleacă de la 130 de lei (kit-ul plus montajul inclus) și variază în funcție de model senzorilor dar și al automobilului (dacă montajul este mai dificil). |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
trickz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 3 March 11 ![]() |
Ai cumva si suporti de senzori de parcare? Ma intereseaza pentru bara de Megane 3 RS, pentru senzorii de pe centru, care nu sunt prinsi direct in bara.
|
--------------------
Renault
Clio RS
2003
- B-172-VVE
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Nu am. Îmi pare rău. Senzorii pe care îî montez au un sistem care nu îi lasă să se miște/rotească în bară sau să intre/iasă din aceasta. De ieșit din bară, pot ieși doar dacă tragi forțat de ei.
Așadar, nu au un suport propriu-zis, ci doar un sistem de fixare/ancorare în bară. Senzorii pot fi montați și pe mașini în garanție, pentru că, cu excepția găurilor din bară, nu va exista nici un semn că aceștia au fost montați. Bineînțeles, nu va fi nevoie să vă duceți la garanție, vorbeam teoretic. This post has been edited by brutus1789: 15 Feb 2012, 19:05 |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Megane, Logan chiar și Symbol prima generație (până în 2008). Montajul poate dura și mai puțin de o oră și jumătate.
Montatul este de cea mai bună calitate și nu făcut de dragul de a lua banii mai repede. Ar fi păcat ca la scurt timp după montaj să constați că plasticurile nu mai stau fixe, sau că senzorii îi ții doar ca să nu stai cu bara găurită. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
barcelona |
![]()
|
Noile Symboluri ce au fata de ce ai enumerat tu?
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Un pret pentru Ford Focus 2 Sedan, modelul facelift (culoare albastra) ? Cu senzorii tai.
Se poate vedea o lucrare facuta de tine? Chiar in Calarasi daca e nevoie, ajung ocazional. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Este o idee mai migălos. Dacă dai un ceai sau o cafea caldă în timpul montajului, prețul va fi de 130.
Plus ca să nu mai facem atâta investigație pentru câțiva lei. Când te decizi, anunță-mă. QUOTE(barcelona @ 15 Feb 2012, 22:39) 130 de lei. Și nu trebuie să dai nicio cafea ![]() Poze nu prea am pentru că ori muncim ori pozăm și nici nu am avut nevoie până acum, reclama fiind făcută prin viu-grai de la client la client. Văd că ești din București. Sâmbătă, cel mai probabil, voi însoți un prieten până la București, și el are senzori montați de mine. Îi poți vedea atunci. Îți recomand să aduci și o ruletă. ![]() QUOTE(clr @ 15 Feb 2012, 22:45) Un pret pentru Ford Focus 2 Sedan, modelul facelift (culoare albastra) ? Cu senzorii tai. Se poate vedea o lucrare facuta de tine? Chiar in Calarasi daca e nevoie, ajung ocazional. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos de raspuns. Nu e vorba de ruleta
![]() Pur si simplu ma intereseaza sa vad cat de "curat" e lucrat, daca sunt mascate firele trase, chestii de genul asta ![]() Nu stiu w/e-ul asta daca ne vom vedea, dar Duminica din urmatorul w/e ajung garantat in Calarasi. Daca nu reusim sa ne vedem atunci, atunci in primul w/e din Martie cred ca voi fi in Calarasi de Vineri pana Duminica. Daca e totul ok, probabil ca atunci reusim sa-i si montam ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
barcelona |
![]()
|
Clr daca reusesti sa ii montezi sa pui si tu poze.merci.
|
--------------------
Renault
Symbol 1.2 16v
2010
|
|
brutus1789 |
![]()
|
@Clr »» lucrez foarte curat, doar voba aceea: «ce ție nu-ți place....».
Când ai timp, doar să mă anunți cu cel puțin o zi înainte, ca să iau legătura cu clienții. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Măine între 8 și 14 voi fi în București. Cine vrea să vadă o lucrare, mă poate suna și ne întâlnim
See you. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Redeschis la cerere si modificat numarul de telefon din primul post.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
brutus1789 |
![]()
|
UPDATE - Nu mai am senzori de parcare - cine dorește poate cumpăra din altă parte.
De montat, mai montez doar în zona Călărași și Slobozia, în limita timpului liber. |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:35 |