Reset si idle learn, Poate intereseaza pe cineva
![]() ![]() ![]() |
Reset si idle learn, Poate intereseaza pe cineva
MuciX |
![]() ![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Procedura de Idle Learn (aka Reset) se practica din cate stiu eu, fost posesor de Daewoo, pentru motoarele cu benzina, defapt IAC-ul invata din nou turatia de relanti.
IAC = Idle Air Control, An electrically-operated valve which allows air to bypass the throttle plate in a fuel injected engine to regulate engine idle speed. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Ca fost posesor de Cieloi, poci a spune ca dan22y are perfecta dreptate. Am aplicat si eu de cateva ori (de 2, parca) procedura de ''relearn'' a ECM-ului batranului Cielo.
![]() In orice caz, laudabila initiativa matale, bre, MuciX! Bravo! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Oare merge si pe ECM-urile Reno?
La Matiz am aplicat-o si eu, nu-i bai, dar aici... Am sa o incerc la Clio, si va zic daca merge sau nu, practic ar trebui (macar pentru moment) sa-mi stinga becul de avarie catalizator din bord. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Jan 2008, 17:52 |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai cam asta incercam si eu sa aflu, daca se poate aplica si pe benzinarele de la renault (sau de la alti producatori), sau de unde am putea face rost de asa ceva...
Oricum poate ca sunt si printre forumistii nostri posesori de daewoo si le prinde bine. Eu fac asta la fiecare schimbare de sezoane la matizozaur. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:30 |