[VAND] Teren si Casa, Baltesti-Prahova
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Teren si Casa, Baltesti-Prahova
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
poze e chiar interesant.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din pacate nu am poze acum , sau ce am nu prea ajuta sa iti dai seama
probabil ca saptamana viitoare am sa fac un drum si am sa fac si poze daca esti interesat si vrei sa vorbim ma gasesti si pe messenger id :laurcapa |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
negociabil
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
redeschis la cererea initiatorului.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
L!nuX |
![]()
|
up
foarte aproape de cheia si valenii de munte |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
P O Z E
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Da, niste poze ar fi f bune. Sa ne spui si ce configuratie are terenul, deschidere, etc., daca casa poate fi spre ex. locuita vara in starea actuala, cate camere are, anul constructiei...Este locuita in prezent?
Apropo, distanta exacta este 26km fata de Ploiesti. Este in zona intersectiei cu Primaria/fabrica de paine? This post has been edited by dungatu: 14 Dec 2008, 11:52 |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
30 km de Ploiesti catre ce directie?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Directia Valenii de Munte-Cheia. La aprox 20 km se face dreapta peste calea ferata la intrarea in Magurele, de unde mai sunt vreo 6-7 km.
|
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
L!nuX |
![]()
|
Salut , locatia descrisa de dungatu este corecta .
Casa este la strada , cum urci panta langa posta . Casa este veche insa locuibila totusi necesita reparatii sau ridicarea altei constructii incat varsta isi spune cuvantul . Camere sunt 4 plus o bucatarie . Sa vad cum fac un drum pentru poze intrucat nu am , pentur mai multe detalii va stau la dispozitie pe Y!M id laurcapa sau telefonul de mai sus |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
Nimeni din ploiesti care vrea o casa/teren relativ aprope de oras , aprox 20 de min de Ploiesti ?
This post has been edited by L!nuX: 18 Dec 2008, 11:06 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
fara poze nu ai s avinzi nimic pe forum - asa ca asteptam pozele
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
L!nuX |
![]()
|
pretul se negociaza , insa nu este teren de 10000 E avand in vedere amplasarea si suprafata
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Te inteleg ca-ti e lene sa te duci pana acolo sa faci o poza - doua casei. Dar sa-ti fie atat de lene incat sa nu faci macar in paint o schita a terenului si a casei, cu amplasarea ei pe teren, e prea de tot. Inseamna ca pur si simplu nu te intereseaza sa vinzi proprietatea aia.
Asa ca pune mana si fa ceva in privinta asta, preferabil ar fi sa pui totusi poze, asa cum ti-au fost solicitate pe 11 noiembrie, 12 decembrie, 14 decembrie si 18 decembrie. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
L!nuX |
![]()
|
Nu a fost vorba de lene aici , din pacate zapada si vremea din ultimul timp nu mi-au permis sa ajuns acolo doar pentru a face poze la casa .
Ce am gasit pe calculator ca poze am atasat Asa cum am zis casa este batraneasca si necesita reparatii sau daramata si contruire a unei noi case Accesul asa cum se vede este chiar la strada , pozitionat in centrul comunei , acces rapid la padurea din zona . Pretul se negociaza . Este si un teren agricol , la aprox 1-2 km distanta , insa din pacate nu cunosc suprafata , am sa revin cu detalii , zona este cincanesti (pentru cunoscatori) Attached thumbnail(s) DSCF0185.JPG ( Size: 834.11k ) Number of downloads: 465 DSCF0198.JPG ( Size: 809.56k ) Number of downloads: 489 DSCF0267.JPG ( Size: 821.64k ) Number of downloads: 465 schita_casa.JPG ( Size: 31.49k ) Number of downloads: 439 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
pretul este negociabil
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 22:29 |