Interferente kit HID cu UCH, kit xenon pe faza lunga (inlocuire H1) ...
![]() ![]() ![]() |
Interferente kit HID cu UCH, kit xenon pe faza lunga (inlocuire H1) ...
WinderBlue |
![]()
|
||
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Steway II Prestige / 2017 / 0.9 TCe.
Prestige
|
|||
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
cat te-a costat toata operatiunea?.. si cum ai facut instalarea?...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
WinderBlue |
![]()
|
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
m-a costat cca 150 E si montajul l-am facut conform schitei incluse in kit
|
--------------------
Dacia
Prestige
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
un link ceva de unde le-ai luat?...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cum ai facut montarea ? cu alimentarea de pe cablurile care alimentau becurile de faza lunga ? sau direct de la baterie cu releu ?
daca ai legat blasterele in locul becurilor, e posibil ca acestea sa formeze un circuit inchis si din cauza asta sa ti se aprinda acel bec in bord This post has been edited by andu911: 24 Sep 2008, 15:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Dacă poți, pune schema de instalare ca să ne formăm o impresie asupra legăturilor!
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sunt doua tipuri de legaturi extrem de simple... ori legi blasterele la baterie, si inchizi circuitul cu un releu , ori le legi direct in locul becurilor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
WinderBlue |
![]()
|
Am reusit sa descopar cauza acelei erori .... era si normal , pentru ca in loc de 55w am montat 35w consum pe faza lunga. Ca test, am scos mufele de la balasturi (deci am deconectat faza lunga) si cand am aprins faza scurta mi s-au aprins ambii martori din bord (verde si albastru) complet, de dtata asta. Banuiesc ca nu are cum sa-mi afecteze cava in instalatie un consum mai mic.
Am atasat schema utilizata. E cea mai simpla. In privinta achizitiei pot sa spun ca am cautat vreo saptamana pe net, ca pana la urma sa le cumpar de la un magazin de piese auto import din Bacau. Oricum oferta actuala e foarte variata, deci aveti de unde alege. Ca si sfat, nu va lasati impresionati de firme ca siemenshid, philips sa mai stiu eu ce brand de renume, care au pretul/kit de 100-200 euro. Sunt doar chinezarii ieftine. Ca exemplu, doar un bec xenon philips original costa cca 200-250 euro. This post has been edited by WinderBlue: 25 Sep 2008, 13:52 Attached thumbnail(s) schema_montaj_HID.jpg ( Size: 29.23k ) Number of downloads: 440 |
--------------------
Dacia
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:29 |