Schimbare bec frana haion, Megane II.1 Bicorp
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec frana haion, Megane II.1 Bicorp
MytareKtine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 3 June 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
2017 Urban / 2010 Avantgarde
- B/CT XXX PAN
|
|||
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
vezi ca plasticul ala e prins in cleme nu suruburi.
![]() |
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
MytareKtine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 3 June 06 From: Bucharest ![]() |
Hackmikey: Multumesc mult, o sa ma ocup de asta maine si revin cu informatii.
|
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
- B/CT XXX PAN
|
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
deci nu prins in suruburi e prins in cleme cum am spus
|
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce tip de bec este acolo?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Este cu leduri nu e cu bec , doar la sedan e un bec de 17W , desfaci toata plasticaraia din jurul geamului haionului prin tragere si apoi vei avea acces la lampa
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
MytareKtine |
![]()
|
Salut!
Am desfacut plasticele pe interior, am desfacut clemele alea si a iesit lampa de frana. I-am facut o proba la rece si am vazut ca de fapt functioneaza, probabil era un contact imperfect. Am montat-o la loc si acum e totul ok. Multumesc pentru sfatui! |
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
- B/CT XXX PAN
|
|
mobert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 November 09 ![]() |
Salutare,
Scuze pentru "redeschiderea" acestui topic vechi dar am si eu problema cu stopul din mijloc de la masinuta si nu stiu cum sa ajung acolo. Daca poate cineva sa updateze poza din postul #3, as fi foarte recunoscator! Merci frumos, Mobert. |
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci
2003
|
|
MytareKtine |
![]()
|
Cred ca aceasta este poza respectiva.
Sper sa iti fie de folos. Attached thumbnail(s) stop_frana.jpg ( Size: 296.76k ) Number of downloads: 4001 |
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
- B/CT XXX PAN
|
|
mobert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 November 09 ![]() |
Aceasta este. Multumesc foarte mult!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci
2003
|
|
flashcrow2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 December 09 ![]() |
sper ca mai citeste cineva pe aici .. aveti idee cum ii zice la stopul ala de haion de fapt si de drept? ca tre' sa caut unu nou, asta de acum si-a dat obstescul sfarsit
|
--------------------
Renault
Megane 2
2003 1.6 benzina hatchback
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
si la break ce tip este becul ? sau e led?
28 Nov 2012, 10:21: am fost la reno reprezentanta...e naspa...din start ma luat ca la mine e pe leduri, si ca nu se repara...si costa 315 lei plus o ora manopera...deci aproape 400lei. El a zis ca poate doar firele sunt intrerupte...da ma costa o ora de manopera sa constate...am plecat rapid...urmeaza sa desfac si sa vad ce e peacolo... This post has been edited by mumus: 28 Nov 2012, 10:21 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt leduri si la bicorp si la estate.Recomand sa-l desfaci si să lipesti cu pistolul de lipit daca este ceva dezlipit.Nu cred ca se ard ledurile alea asa usor, mai mult ca sigur ca de la varsta si vibratii ceva nu mai face contact.La mine nu mai facea contact mufa aia care intra in placuta pe care stau ledurile. La renault normal ca nu se repara..In ce service se repara?? Totul se inlocuieste, asta este deviza.
This post has been edited by M i h a i: 28 Nov 2012, 10:38 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
schimba reprezentanta.
oricum in manual scrie cum se desface, vezi si tu dupa aia ce are. sau vorbeste cu colegi electricieni de pe forum, sunt o gramada care pot face diverse lucrari la masina. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
razvanache |
![]()
|
Meganist de voie Group: Members Posts: 178 Joined: 20 June 11 From: Tg Mures ![]() |
as avea o propunere pentru cei cu probleme la stopul suplimentar. exista in comert niste "benzi cu leduri" care se pot taia la orice dimensiune. sunt destul de puternice si usor de montat (au lipici pe spate). decat sa dati 400 de lei pe un stop "de origine" care va tine un an.... eu zic ca e mai simpla metoda asta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 82CP
2003 HatchBack "...vezi ma? Ti-am zis eu sa nu-ti iei Megane! da tu nu, tu Batman, Batman..."
|
|
M i h a i |
![]()
|
Lasa vrajeala ca tine un an, eu il am de 9 ani si acum 3 luni s-a gandit sa se desfaca mufa aia..Ca este scump si nu face banii este alta treaba dar de tinut tine avand in vedere ca masina este supusa la tot felul de vibratii pe drumurile line din ro.
|
--------------------
------
------
------
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am reparat 2 sau 3 la break, este cam la fel ca la bicorp. Problema este una si aceeasi: intra apa si in timp se corodeaza pinii in care intra mufa si placuta cu leduri la capatul cu pinii. Alta problema este ca geamul rosu de plastic este termosudat de carcasa stopului si daca mai are si o varsta, cand incerci sa le separi se cam fac zob... Termosudat teoretic inseamna asamblare nedemontabila, nu este facut sa se repare, degeaba schimbi reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mumus |
![]()
|
sunt extrem de nervos, m-am apucat singur, am scos aparatoare din plastic, am scos suruburile (4buc), din care 3 au cazut in haion... Asta e buba cea mai mica...le voi recupera cu un magnet(probabil)
Buba e ca am avut o presimtire ca e de rau, am mers la reprezentanta,unde mi sa zis ca la desfacere se rup mereu 5 cleme, care ar costa 65ron, dar nu asta e buba...buba e ca nu se pot comanda clemele decat cu eleron cu tot...si ala e vro mie de lei...si faza e ca a recunoscut ca aproape mereu e doar un contact imperfect...dar nu ma poate ajuta decat comandand un eleron nou...M-am resemnat, o sa ma chinui cu un magnet sa recuperez cumva suruburile...si ma f.. In el de stop... 28 Nov 2012, 15:27: ptr cine o sa mai piarda suruburi in haion... Se cumpara un banal magnet ptr usa de dulap,sertar,etc...se desface, se scoate magnetul,el e lunguiet...se introduce pe lungime magnetul fortat intr-un furtun...si se incepe pescuitul.... In maxim 3 minute am recuperat toate cele 4 suruburi...si acest stop asa o sa il las...daca nu cumva citeste vreun brasovean acest post...si se ofera sa mil repare contracost. This post has been edited by mumus: 28 Nov 2012, 15:27 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca pui problema cum trebuie sigur gaseste nea mecanicu cleme prin dulap. poti sa il intrebi daca il repara el, dupa program.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mumus |
![]()
|
om vedea... Sper sa gasesc totusi pe cineva...da mai mult de 100 lei nu dau, ca nu merita mai mult...
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Se rup cleme :-) Da tare,daca ajungi in Bucuresti il repar eu gratis cu o conditie,sa mergi la mecanic sa-i spui sa se inpuste
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
mumus |
![]()
|
daca ai drum in bv fac cinste bine de tot .
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Daca ar fi vara ma urcam pe motoreta si reparam stopul si pt.o cafea,ai grija daca ai umblat la suruburi sa nu le strangi tare ca ramai si fara eleron.
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
mumus |
![]()
|
le-am strans cu simt, zic eu,
astept pana la vara atunci ![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
mumus |
![]()
|
cu bucurie va anunt ca stopul meu si-a revenit singur, azi eram la bricostrore, si nu stiu ce imi veni sa ma uit in geam la ei cand am plecat, sa vad daca merge stopul, daca sia revenit... ca geamul de la sofer si-a revenit singur, si minune
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
MytareKtine |
![]()
|
La fel am patit si eu la inceput. In functie de cum miscam mufa din stop mergea. La un moment dat nu a mai vrut si a trebuit sa schimb stopul cu totul. Sper ca la tine sa ramana asa tot timpul :-)
|
--------------------
Mercedes-Benz
A 180 d / C 200 CDI
- B/CT XXX PAN
|
|
mumus |
![]()
|
om trai si om devea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
mumus |
![]()
|
si iar nu se aprinde
![]() ![]() This post has been edited by mumus: 25 Apr 2013, 12:43 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
nu inteleg ce cleme ai rupt. si eu am dat jos eleronul pentru acel stop dar am dat peste 6 suruburi nu 4 si 2 sunt in haion. problema la mine este ca nu am tensiune la mufa stopului central. stopurile frana st si dr functioneaza dar la cel central nu vine tensiune. o schema electrica sau un sfat ca nu stiu ce sa mai fac. acel stop are siguranta separata?
|
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st June 2025 - 06:05 |