vitesse corecturr(navi setare) cp mai multi, am mai multi cai!? din setari?
![]() ![]() ![]() |
vitesse corecturr(navi setare) cp mai multi, am mai multi cai!? din setari?
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E o setare legată de NAVIGAȚIE, nu de motor..
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
esti sigur? ai initiale? O sa fac ceva poze si o sa le pun aici sa vada toata lumea.Probabil ca ma insel. Dar vreau mai multe pareri.
Daca nu ati incercat va rog sa nu va expuneti parerea.Am intrebat multi cunoscatori si chiar le-am dat de gandit.. |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
hai sa deschidem atelier de tunat lagune cu navigatie
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe cine ai pus pe gânduri?
![]() Doar din simpla denumire îți poți da seama, e vorba de O CORECȚIE DE VITEZĂ, probabil pentru volumul sonor al ghidării vocale în funcție de viteză, nicivorbă de 150 % din puterea motorului... ![]() N-am nevoie de Initiale ca să afirm asta. This post has been edited by MAERSK: 26 Mar 2008, 18:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
Fericiti cei saraci cu duhul....
|
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Totusi as avea nevoie de un raspuns de la cineva care chiar cunoaste si are initiale.Nu ai cum sa sti daca nu ai ... Sigur nu aveti nici unul din cei doi initiale.Deci e doar o parere de a voastra.
![]() Rog raspuns de la cunoscatori. 26 Mar 2008, 18:55: renaultforever Sarac cu duhul esti tu d......e .Eu doar am intrebat ceva. Tot ce trebuie sa aflu este adevarul de la baieti care se stiu. O sa imi cer scuze daca gresesc. This post has been edited by rusu.claudiu: 26 Mar 2008, 18:55 |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Dom'le si eu am auzit ca Pamantul e plat, ca-n palma.... Sa imi confirme un cunoscator!!! Sau doi...
Mai Claudiu...diferenta aia de 60 de cai trebuie sa se simta, nu? Ia iesi tu la masina si da o tura, baga tare piciorul in pedala sa iasa toti cei 180 de cai de pe unde stateau ei la secret acolo si apoi vino si spune-ne ca toti suntem niste prostanaci si tocmai ce ne-am scoborat din copac. Faza cu 150% inteleg ca ti-a dat de gandit dar dar cea cu 50%????!!!. Adicatelea de ce sa iti faci masina de 60 de cai? ![]() ![]() This post has been edited by dan73205: 26 Mar 2008, 19:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
imi inscriu maine sc NAVI tuNing SRL
![]() doar pentru lagunele hibrid jumate reno jumate bmw m6 ![]() This post has been edited by antifizic2: 26 Mar 2008, 19:38 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(rusu.claudiu @ 26 Mar 2008, 18:21) Buna baieti.Am si eu o intrebare.Am o laguna 2 cu navi si de o saptamana o persoana mi-a aratat cum sa-i modific puterea din setari adica de la 50% ---100%-----150% Am incercat si l-am pus la 150% si chiar functioneaza.Asta inseamna ca la motorul pe care il am eu de 120 cp poate ajunge la 180!? Vreau sa aflu daca acest lucru este real.Cei care au initile si nu stiu sa incerce.Cei ce stiu va rog sa imi confirmati sau sa ma contraziceti. Merci anticipat. Sa traiti bine Tu faci misto, nu? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulyy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 20 May 07 ![]() |
QUOTE(rusu.claudiu @ 26 Mar 2008, 18:21) Buna baieti.Am si eu o intrebare.Am o laguna 2 cu navi si de o saptamana o persoana mi-a aratat cum sa-i modific puterea din setari adica de la 50% ---100%-----150% Am incercat si l-am pus la 150% si chiar functioneaza.Asta inseamna ca la motorul pe care il am eu de 120 cp poate ajunge la 180!? Vreau sa aflu daca acest lucru este real.Cei care au initile si nu stiu sa incerce.Cei ce stiu va rog sa imi confirmati sau sa ma contraziceti. Merci anticipat. Sa traiti bine E perfect adevarat. D'aia ai si pe navigatie butoanele + si -. Din ele reglezi puterea. Exista chiar si un soft p'aici pe forum si poti sa duci pana la 200%. Sper ca raspunsul meu e ceea ce vroiai sa citesti ca sa poti sa dormi linistit. Si inca ceva am inteles ca foca zboara... Cei ce stiu va rog sa imi confirmati!!! ![]() |
--------------------
renault
laguna II
2001 1.9dci
- vl.12.ssp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu am descoperit la megane vreo 3 butoane cu + si vreo 3 cu -....
![]() avion il fac ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am initiale, dar fara navi
![]() Ce scrie in meniul in care intri tu si ai impresia ca setezi puterea motorului? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
LagunaII Estate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 February 08 ![]() |
Am Initiale Estate 1.8 16v 2003 cutie automata. Meniul sistemului de navigatie i-ti permite doar sa vezi unii parametri de functionare(temperatura motor, tensiune baterie,directie deplasare,functionare senzor centura, etc. si poti vedea unele erori) dar nu vei putea modifica nici un parametru.
Din meniu poti modifica doar contrastul afisajului, volumul avertizarilor sonore si alte nimicuri. PS. De ce crezi ca sunt (fraieri ) care cheltuiesc peste 5000 de euro ca sa scoata mai putin de 50 de cp dintr-un motor ca al nostru cand ar putea sa ia un sistem de navigatie second cu o mie si ceva si ar avea un plus de peste 60 de cp? Si la mine functioneaza si pe 50 si pe 100 si pe 150 ,doar ca eu inca nu am simtit nici o diferenta. This post has been edited by LagunaII Estate: 26 Mar 2008, 23:27 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.8 16v
2002/ Initiale Automata
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Super tare acest topic, lagune dopate, lingvisti...sa-i curme un moderator suferinta (topicului evident).
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
bai da rai mai santeti ma ,ce ...nu stie omul.....deci ca sa maresc puterea motorului trebuie sa-mi pun navigatie
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by przamfiri: 27 Mar 2008, 00:16 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Deh...asa sunt astia care nu au Initiale...mai invidiosi si mai rai:D
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:49 |