cod radio-cd
![]() ![]() ![]() |
cod radio-cd
anca1584 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- ct 042637
2004
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
QUOTE(tiberiu.anghel @ 2 Sep 2007, 11:58) In cazul in care aveti navigatie Carminat si doriti sa schimbati acumulatorul, informati-va foarte bine inainte cum se face schimbul. Uite, daca citeai asta inainte de a schimba acumulatorul, poate te ajuta cu ceva. Codul este format din 4 cifre si il gasesti scris pe manualul radio-cd-ului sau pe caietul de garantii. Daca nu apare scris pe nici un manual al masinii, atunci suna la un concesionar, fa o programare, intreaba cu ce documente trebuie sa vii si iti va furniza concesionarul codul. |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sper ca in momentul in care ai schimbat bateria cardul nu era bagat in cititor...pt. ca daca era s-a ars calcu. de navigatie (chestie patita recent de un amic de-al meu)
Cica trebuie facut asa (conform spuselor inginerului electronist de la renault Cluj), se scoate cardul, se asteapta 5 minute si dupa aceea se schimba acumulatorul... Mai merge displayul de la Navi dupa schimbare? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
feclistluci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 24 January 07 ![]() |
Cred ca asta am patit si eu de nu imi mai merge Navigatia...exista vreun remediu?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu am gasit codul radio-cd-ului scris pe contractul si pe factura emise de dealer-ul Renault (din Germania) de unde am luat masina. Asa obisnuiesc nemtii, iar daca tu ai masina de aici...apoi nu stiu, cum spun baietii mai sus...manualul radioului. Mai grav mi se pare insa cu navigatia.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ba da, se schimba calcu de navigatie.....10.000 RON in reprezentanta Renault....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Du-te cu talonul masinii la orice reprezentanta, da-i o bere la unu care stie folosi un calculator si iti da codul in 5 min., se comunica direct cu fabrica din Franta pe o retea interna de internet, tot asa poti verifica si kilometrajul, dupa ultima lucrare facuta in service.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-77-UFS
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am scos bateria in weekend-ul trecut (intai borna + si apoi -) avand cartela introdusa in cititor. Nu s-a intamplat nimic cand am reconectat bateria iar sistemul de navigatie functioneaza fara probeleme.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
- B-XX-LIF
2002 Privilege
|
|
devil_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 16 May 07 From: minunatul BUCURESTI ![]() |
idem si la mine ca la thealphonso,am scos borna de la bateria si cartela se afla in citittor si cand am reconectat bateria nu s-a intamplat nimic,totul mergea.
anca1584-cauta codul in carnetul de garantii sau in cel al cd-ului |
--------------------
Renault
Laguna
2006 facelift Dynamique
|
|
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
salutare
anca1584 eu am fost cu masina la concesionar sa cer codul la radio un baiat a ridicat capota, a luat seria sasiu si in 3-5 minute am avut codul si fara nici un cost, bere sau altceva. asta la Oradea |
--------------------
renault
laguna
- 79KW
1998 grandtour 1.6 16v concorde
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Probabil ca fata si-a rezolvat problema inca de a doua zi (7 septembrie)
![]() ![]() This post has been edited by dan73205: 1 Oct 2007, 19:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
renoman |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 07 From: Arad ![]() |
Si eu la fel am rezolvat treaba cu codul radiocd-ului ca si likos numai ca pe mine ma costat 30lei
![]() This post has been edited by renoman: 3 Oct 2007, 16:49 |
--------------------
renault laguna II
expression
2003 1.9dci 120CP |
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
Nu am gasit topic despre asta deacea am sa postat aici:
de cateva zile nu mai functioneaza bine clapeta de minus (sau volum - minim) de la modulul de comanda casetofon care este langa volan. Am desfacut suruburile ,am dat un capac de plastic la o parte si m-am impotmolit... daca a desfacut cineva acel mdul si a ajuns la contactele clapetelor de volum ,rog sa-mi zica si mie ce si cum pentru ca nu mai pot sa dau muzica incet ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
nimeni nu stie ?nu ati avut niciunul problema cu clapeta de volum?
ok ... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Trebuie sa desfaci "cochilia" de la volan, are 2 suruburi in partea de jos si niste cleme mici. Se desfac cele 2 parti sus si jos si apoi o sa vezi un surub la baza satelitului de comanda. Desfaci acel surub si apoi tragi afara spre dreapta satelitul de comanda. Vezi sa nu uiti sa scoti mufa de la satelit cand tragi de el. Apoi desfaci satelitul si de acolo nu mai stiu
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
stima frate ,acum ma duc sa-l rezolv si revin cand l-am reparat.
QUOTE Trebuie sa desfaci "cochilia" de la volan, are 2 suruburi in partea de jos si niste cleme mici. Se desfac cele 2 parti sus si jos si apoi o sa vezi un surub la baza satelitului de comanda. Desfaci acel surub si apoi tragi afara spre dreapta satelitul de comanda. Vezi sa nu uiti sa scoti mufa de la satelit cand tragi de el. Apoi desfaci satelitul si ...modulul are un cauciuc pe care apasa butoanele (ca cel de la tastele vechilor telefoane ).dati la o parte cauciucul si veti vedea circuitul de curent care se face plin placute de metal...eu am curatat putin cu varful surubelnitei placutele cu o carpa curata cauciucul si am procedat in ordine inversa la remontare.E joaca de copil, nu va grabiti sa remontati pana nu va asigurati ca funcineaza cum trebie butonul.Funcioneaza perfect acum.Inca ceva pentru cei care aveti probleme cu manerul de la semnalizare,mai precis ,nu revine pe mijloc dupa semnalizare si revenirea volanului.Am introdus o bucatica de plastic unde sunt clemele de fixare a blocului de semnalizare .Am pus la clema de sus pentru a sta tot blocul de semnalizare impins inspre volan cam 1mm .Deasemenea functioneaza perfect. This post has been edited by Francisc 2: 22 Apr 2010, 19:48 Attached thumbnail(s) IMG_1283.JPG ( Size: 688.46k ) Number of downloads: 530 IMG_1284.JPG ( Size: 827.7k ) Number of downloads: 522 IMG_1285.JPG ( Size: 485.68k ) Number of downloads: 504 IMG_1286.JPG ( Size: 521.01k ) Number of downloads: 491 |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
nici la mine nu revenea maneta de semnalizare si am dat 2 gauri de 1mm in parghia aia de plastic, dupa care am infiletat 2 suruburi mici de la telefon mobil. Acum funcioneaza perfect (chiar mai bine decat atunci cand era noua
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Ciprian_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 January 15 ![]() |
Pentru codul de securitate acum exista aplicatia "Renault radio code generator". Se descarca din Google Play. La mine a mers.
|
--------------------
Renault
Megane
- IS24DCM
2003/2.1
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
ai descoperit apa cu solzi ? programul asta-i disponibil de ani de zile , pentru ati face n"posturi munceste pe bune .
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:45 |