COD RADIO/CD, Am pus senzori de parcare si am ramas fara muzica!
![]() ![]() ![]() |
COD RADIO/CD, Am pus senzori de parcare si am ramas fara muzica!
aleina |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna
laguna 2 expresion
- DJ 77 NED
2005 expresion
|
|||
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
codul cass-ului sau cd-playerului ar trebui sa-l ai scris undeva pe manualele de intretinere cu care vine masina din fabrica.in general este in interiorul primei coperti sau pe interiorul............si este din 4 cifre............
This post has been edited by tzavalau: 5 Dec 2008, 08:42 |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca radio-CD-ul este cel original:
- cauta prin caietul service - este posibil sa fie scris pe undeva un cod de 4 digit. - daca nu-l gasesti (codul), adreseaza-te unui service Renault si ti-l gasesc ei. Daca este un RCD aftermarket adreseaza-te unui electronist care se ocupa cu "deblocari RCD". Introducere (pentru RCD original): Se apasa pe tastele 1-2-3-4, in aceasta ordine, de atatea ori cat este codul pentru digitul corespunzator. Ex. pentru codul 1234, se apasa 1 o data, 2 de doua ori etc. Memorarea se face apasand 5 luuung! Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
mergi la reprezentanta cu talonul...platesti 20 de lei si iti dau ei codul exact, in functie de datele individuale ale masinii. eu asa am facut. spor
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut situatii in care codul de la radio cd era pe factura... asa ca daca nu il gasesti in cartea tehnica cauta si pe factura.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
sau mergi ca si mine la reprezentanta renault, si pentru 15 lei iti dau ei codul respectiv
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
bogul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 February 08 From: Timisoara ![]() |
15 lei?norby_puma
![]() |
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
2001/08/Dynamique/1.9 dci Symbol 2007 1.5 dci TM 13 SMP
Life's a B*** and then u die... |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
si mie mi-au zis la vocea clientului ca e gratis dar am primit si factura pe bani:P scria pe ea lucrari electrice/electronice.n-am vrut sa ma iau in gura cu ea pt 15 lei eram bucuros sa sune ceva in masina:D
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Si in Germania am platit 6 euro la reprezentanta Renault, pt. cod. De ce ar fi moca in Romania ?
This post has been edited by Dodone: 29 Dec 2008, 00:16 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
In Timisoara am obtinut codul telefonic, gratis
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Mda, m-ai spart. Sau mai fi spart, dar eu nu am avut alternativa, altfel veneam 1500 km. din Germania cu un bibelou in bord si cu radioul de la celular
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
norby_puma |
![]()
|
daca masina este cumparata din romania se da codul telefonic la vocea clientului dar eltfel numai la reprezentanta
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
codul se obitne prin simpla formare a unui nr de telefon apartinand unei reprezentante reno...va va cere nr de inregistrare al masini...acele il dati de pe talon...eu chiar azi am rezolvat am sunat la CORAMEX ,Adresa- Bd.22 Decembrie Nr.259 - Deva
Tel - 0254-235.430 este cea mai apropiata reprezentanta de mine eu fiind din valea jiului...totul sa rezolvat in 5 minute...chiar daca nu sunteti din preajma ma gandesc ca veti fi serviti asa ca nu va ramane decat sa sunati...bafta |
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
Alex-laguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 January 08 ![]() |
si eu in Cluj am obtinut codul gratis de la Reprezentanta Renault
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16 v
- CJ 87 ABT
2000 RXE
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu am bagat codul gresit si nu mai e nici castofonul original
pot sa il arunc. nu???? |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
nu de ce sal arunci?daca nu e cel original ori te duci la reprezentanta ori gasesti pe cineva care sa til faca sa cante...bafta si la multi ani!!!
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Chiar azi am fost si eu si am cerut codul RCD-ului dupa ce in urma cu cateva zile discutasem cu un amic caruia acelasi dealer ia cerut 30 lei pt cod(bineinteles cu factura). Mie mi l-a dat gratis.
![]() P.S.: Masina e sh si nici nu am facut vreo reparatie la ei This post has been edited by ovidy: 6 Jan 2009, 01:38 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
Fiecare cu norocul lui... pe la Timisoara pe la reprezentanta mi se pare ca au tarifele cam mici, asta am sesizat in ceea ce am aflat.
![]() Eu am platit vreo 30 sau 40 de lei la unu ce l-a decodat la electronice... La reprezentantea mea nu sunt asa de darnici, nici la terife is nici la "oferte", din cate stiu... |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
Ciprian_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 January 15 ![]() |
"Renault radio code generator". Se descarca din Google Play. La mine a mers.
|
--------------------
Renault
Megane
- IS24DCM
2003/2.1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:45 |