Schimbare fata Clio 2001 cu modelul 2003, capota, faruri, bara, aripi, e posibil?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare fata Clio 2001 cu modelul 2003, capota, faruri, bara, aripi, e posibil?
EsTeTicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 3 November 06 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
2001 Hell is empty. All devils are here!
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da se poate, am asistat la o astfel de transformare.
Ce implica??...Pai sa ai toate piesele necesare, inclusiv suportii de far si traversa superioara (cea care incorporeaza incuietoarea capotei). Daca ai posibilitatea sa ne tii la curent cu progresul lucrarii, eventual si cu poze sugestive, poate topicul va fi de ajutor si altora. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 3 November 06 From: Brașov ![]() |
Ok, traversa inferioara aia groasa se gaseste? e prinsa in suduri?
Alta intrebare ar fi daca farurile au aceleasi mufe... banuiesc ca trebuie becul H4 impartita masa pentru cele 2 becuri de la modelul nou.. Alta intrebare ar fi daca aceste piese se potrivesc de la Clio bicorp.. sunt aceleasi piese in fata? O sa va tin la curent cu poze. Multumesc |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@EsTeTicu Stii tu cumva un parc unde se gasesc piese de clio Hatchback ca cel albastru din poza.Poate sa fie si la Ploiesti .M-ar interesa sa "vizitez" si eu unu.
|
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, piesele de la bicorp sunt identice.
Mufele farurilor cred ca trebuie modificate...symbolul de care stiu eu avea modelul de far phase 2, adica cu faza scurta pe lupa si separata de faza lunga. Traversa aia inferioara de care vorbesti este intradevar sudata. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Ok,
Astazi am alergat toata ziua si am luat toate cele necesare: - faruri model nou - interior negru - bara model nou + grile - trager superior + inferior (pentru ca sunt avariate la mine) - aripi - capota Cost pana acum: 1500 lei Asa arata momentan masina: oyczsou8byj81h0lci8w.jpg Bara noua: 83187pxfcqn1x41u4d1.jpg Farurile: lutmcpkyrytom5cu6fxr.jpg Va tin la curent. This post has been edited by EsTeTicu: 27 Jul 2009, 21:33 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
cat te`au ajuns farurile?...vreau si eu sa le schimb oe ale mele sunt prea matuite
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
- xxx
2002
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
300 lei, cu mici zgarieturi pe ele din accidente, care ies la polish.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
hellcat |
![]()
|
Hai ca devine interesant topicul...sa tii din scurt evolutia masinutei.
La faruri sa verifici (daca n-ai facut-o deja) compatibilitatea motoraselor de reglaj de pe farurile vechi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
Buna!
Si pe mine ma intereseaza topicul si mai ales suma finala la care se ajunge. Ce as putea sa sugerez este sa ai mare atentie la faruri si mufe, deoarece eu am avut un stop spart si am cumparat modelul nou in ideea sa le schimb pe ambele sa arate mai bine. Cand sa le schimb, am constatat ca nu se potrivesc soclurile....au alte cleme de prindere etc. Am gasit socluri de cumparat pentru noul model de stopuri....dar surpriza cand a vrut sa incerce sa vada daca se potrivesc, de montat se puteau....dar se aprindeau stopurile ca un pom de Craciun, nu erau coordonate cum trebuie pozitiile, frana, etc. Asa ca....am ramas cu noile stopuri cumparate (am mai dat si 2 mil pe ele ![]() Daca intereseaza pe cineva stopuri modelul nou, contact me. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
In primul rand masina in cauza nu e bicorp
![]() @hellcat din fericire motorasele se potrivesc ![]() Am uitat sa mentionez ca pentru aceasta transformare e nevoie sa se schimbe si ochelarii de la far.. au o forma putin diferita.. si trebuie taiat putin din contra-aripa sa intre farul cel nou.. tinichigiul ar trebui sa stie despre ce e vorba.. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
demin2609 |
![]() ![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(lexa1312 @ 28 Jul 2009, 10:41) Buna! .. ....dar se aprindeau stopurile ca un pom de Craciun, nu erau coordonate cum trebuie pozitiile, frana, etc. mah taie si tu cablurile si sa le legi cum trebuie prin incercari... asa am facut eu la mine! siacum merg tzais! |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
hellcat |
![]()
|
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lexa1312 |
![]()
|
Demin2609 mi-ai dat o veste grozava...daca la tine merg...inseamna ca se poate...
![]() Eu deja imi luasem gandul sa le mai schimb ![]() O sa pun pe cineva sa mai umble sa vedem poate totusi reuseste sa mi le puna pe alea noi Multumesc |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
@hellcat credeam ca zici de suportii de plastic de sub faruri, asa cum e la modelul care era masina.. dar cand am fost sa iau piesele am aflat ca la modelul nou nu se mai pun suportii aia..
@lexa1312 eu zic sa nu te apuci sa le pui la misto si la nimereala, risti sa topesti firele alea ![]() LE: Stie cineva cat costa un ochelar dinala de far? Cel de deasupra farurilor care e sudat de contraaripa si prins de pasajul superior.. pt ca am impresia ca la dezmembrari costa cat nou.. are cineva pe vreun deviz? This post has been edited by EsTeTicu: 28 Jul 2009, 17:50 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
lexa1312 |
![]()
|
EsTeTicu, iti dai seama ca nu m-as baga eu
![]() O sa apelez la cineva, desi cred ca se va baga prietenul meu, care toata ziua cauta prin AutoData sa vada ce mai gaseste pe instalatiile masinilor ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
pparrazzittu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 July 09 ![]() |
salut
eu am facut schimbarea asta acum vreo 2 ani. Attached thumbnail(s) HPIM5538.jpg ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 2104 |
--------------------
renault
clio
2001 symbol
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Salutare,
Intre timp masina arata asa: preclio.jpg Astazi va intra la vopsit integral. Urati-mi noroc ![]() PS: am pus mufele la faruri. E totul ok, e foarte usor sa va dati seama care cu care vine. mufafarclio.jpg O intrebare pentru voi: daca e pe faza scurta, si dati pe lunga, ramane si faza scurta, sau doar lunga? dar daca dati flash? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
La faza lunga ramane si scurta aprinsa. La flash se aprind ambele faze.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
hellcat |
![]()
|
La flash se aprinde doar faza lunga!
De elementul de tabla din ultima poza vorbeam ca trebuia inlocuit, ceea ce ai si facut, nefiind o operatiune dificila. S-o vedem vopsita! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
In ultima poza de deasupra e tragerul inferior care l-am inlocuit ca a fost indoit cam tare cel vechi. Problema e cu ochelarul de deasupra farului, ala trebuie inlocuit, eu am renuntat ca era cam scump si l-a modificat tinichigiul. Arata cam urat in poza, in relitate se acopera de aripa
ochelarfarclio.jpg This post has been edited by EsTeTicu: 8 Aug 2009, 20:14 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
@hellcat
Ai dreptate. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
pfaizzzer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 February 09 ![]() |
bravo razvanel
![]() spor la treaba |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BV-07-XVK
2003 1.5Dci
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Sa ne spui si noua cat te-a costat toata afacerea ![]() As vrea sa imi schimb si eu fata bicorp-ului meu ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Ok domnilor, sa va arat cam cum a iesit. Inca imi mai trebuie cateva nimicuri (daca aveti as dori sa le cumpar) cum ar fi emblema, grila din dreapta la proiector, si capacele din gaurile de la proiector. Costul inca nu l-am calculat, dar o sa revin cu sumele.
@lexa1312 - m-am dus cu toate piesele luate de la dezmembrari la tinichigiu. El a facut toate modificarile, alinierea, asamblarea, vopsirea etc. eu doar am legat mufele la faruri. Sincer sa fiu.. nu e asa simplu cum am crezut initial.. daca nu a fost lovita in fata masina nu cred ca merita chinul asta.. u8kcn8ofqvwtr66va6o2.jpg This post has been edited by EsTeTicu: 17 Aug 2009, 22:47 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
lexa1312 |
![]()
|
nu o fi simplu...dar rezultatuuuul
![]() astept sumele ![]() Felicitari, arata foarte frumos. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
felicitari, arata foarte bine
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
- MM 04 EOR, MM 90 DNS
2001, 2004 Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
sego83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 June 09 ![]() |
INtradevar, a iesit bine, are si linie, good job, cat a fost spoilerul?
|
--------------------
renault
clio 2
- tm 11 kyc
2003
|
|
hellcat |
![]()
|
Esteticule, sa pui si tu o poza pe zi , mai de ansamblu si una cu partea frontala cu capota deschisa.
Grila de la proiector daca n-o gasesti separat pe la dezmembrari, poti sa intrebi la o reprezentanta...s-ar putea sa fii surprins de pretul nu foarte mare! Si n-ar strica si 2 proiectoare, decat capace... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
Proiectoare as pune doar daca s-ar potrivi cele de la logan.. am gasit pe producator mai ieftine, pt ca oricum nu o sa le leg, ca e munca inutila sa trag fir in interior...
Am nevoie de emblema totusi, pe aia se pare ca nu o gasesc nicaieri, si la reprezentanta ar fi 150 lei :| are cineva? Preturi: 1500 lei piesele (spoilerul = 300 lei fara emblema ![]() 500 lei vopsea cu lac inclus + materiale 600 lei tinichigerie 1000 lei manopera vopsit integral Mai am de facut aerul conditionat, se pare ca la accident s-a spart ceva undeva si a curs tot freonul, e ciupit radiatorul putin dar nu stiu daca pe acolo e... trebuie sa verific si nu prea stiu unde.. O sa fac si poze cand o spal si ii pun emblema ![]() This post has been edited by EsTeTicu: 21 Aug 2009, 08:51 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- PH 07 YXR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:44 |