Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Am nevoie de "un pic" de ajutor, Am nevoie de multe piese

B 14 JMF
post 22 Feb 2008, 21:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut pe toti de pe forum! Acum doua zile, am primit un telefon de la fratimiu care mi-a spus ca l-a lovit o ambulanta, da ca masina e putin "julita" si un stop spart. Ajuns la Accidente usoare de pe Grivita, am constatat ca masina mea e facuta zob. Fratimiu si soferul ambulantei erau inauntru cu gaboru', asa ca am vorbit cu doctorita de pe ambulanta(foarte de treaba) care mi-a spus cum ca soferul ei a depasit pe contrasens in momentul in care fratimiu facea stanga. Gaboru a constatat: Soferul renaultului nu a acordat prioritate unui autovehicul ce rula in regim prioritar= carnetul suspendat pe 2 luni; Soferul ambulantei a circulat pe contrasens(depasire prin refugiul de tramvai) si nu a pastrat viteza minima legala=carnetul suspendat pe 3 luni. Acum partea cea mai proasta e ca s-a decis ca a fost culpa comuna, adica fiecare sa isi faca masina. Ambulanta avea full-casco, dar a mea e praf si fara asigurare. As avea nevoie de o gramada de piese, pentru ca masina a fost lovita in aripa stanga dar mi-a strambat tot botul masinii(ambulanta avea viteza mare), deci amandoua aripile, amandoua farurile, capota, grila, spoilerul, semnalele, proiectoarele,+ janta stanga ciobita.... astea fara a deschide capota. Daca ma poate ajuta cineva cu piese sau cu o masina neanmatriculata sau de dezmembrat, (pe care am de gand sa dau bani, nu ma astept la pomana) pt ca noi nu le gasesc pe toate si oricum sunt mult prea scumpe(m-am informat: capota 9mil, amandoua aripile vreo 7 mil etc) imi poate lasa mesaj aici pe sire sau ma poate suna la tel: 0721934930. Mentionez ca masina e din '89, deci modelul B. Motorul functioneaza inca bine si de aceea as vrea sa o fac+ ca m-am indragostit de masina mea si nu vreau sa renunt la ea asa usor tongue.gif . Multumesc si drum intins!

--------------------
Renault 25 - B 14 JMF 1989
V6-2963cmc-173CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
trafalet
post 23 Feb 2008, 01:21
Post #2

NT06DOC-decedat si inlocuit cu Audi 80,Renault Megan,Peugeot 406

Salutare!!!!!Uita-te te rog in topicul "A decedat batrinul 25" si vezi daca seamana modelul pe care l-am avut eu cu masina ta si daca da, te pot ajuta cu capota ,spoilere,ornamente ,masca fata si cred ca mai am si semnalizare ,faguri si ce mai era pe acolo prin fata.Daca da, poti sa vii sa le iei ,nu imi trebuie nimic pe ele,doar eventual o ciocolata lui ala mic ca sa nu zic ca le-am dat degeaba.Imi pare sincer rau de accident ,si sper sa nu faci ca mine si sa o pastrezi in circulatie,au fost si ramin cred masini destul de bune si confortabile asa ca succes.Daca crezi ca iti pot fi de folos suna-ma :0740767541RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!Florin

23 Feb 2008, 01:26:
A,si inca ceva daca nu se potriveste,adica e modelul celalalt stiam una cu numere straine sau fara numere ,si cred ca o iei numai cu banii care spui ca ar costa capota,dar trebuie sa verific intii .Oricum poate ne auzim la un telefon sau pe mesenger hodorogflorin@yahoo.com,acelasi ID

This post has been edited by trafalet: 23 Feb 2008, 01:26

--------------------
Opel Vectra 1992 -benzina-1600 cm
+
Tonda
post 27 Feb 2008, 22:32
Post #3

Tonda

From: constanta

ai rezolvat ?
poate te mai ajut cu ceva

--------------------
renault 25 hatchback 1986
+
trafalet
post 28 Feb 2008, 20:20
Post #4

NT06DOC-decedat si inlocuit cu Audi 80,Renault Megan,Peugeot 406

Am vorbit cu B14JMF si din pacate masina dinsului este modelul II adica diferita de amea asa ca nu am putut sa il ajut cu nimic,iar acea masina care o stiam din pacate s-a dat(pacat ca arata bine,numai ca nu avea acte)Asa ca cei care puteti ajutati omul sa rezolve problema nu ezitati sa o faceti .

--------------------
Opel Vectra 1992 -benzina-1600 cm
+
B 14 JMF
post 8 Mar 2008, 23:04
Post #5

Membru incepator

Tonda, abia acum am citit mesajul tau! Scuze! Pe langa alergatul dupa masina mai am si un serviciu cu o functie ce nu-mi permite sa pierd prea mult vremea. Cu masina nu am rezolvat mai nimic, in final am gasit un service cu personal calificat si dispus sa se ocupe de masina in stil profesionist, dar cand o sa am toate piesele. Am sa incerc sa fac o lista cu ce am nevoie, pentru ca noi nu se gasesc deloc(am gasit un far la 450 RON:)):-far stanga cu tot cu cutia in care se monteaza
-aripa dreapta si contraaripa dreapta
-capota, balamalele si pistoanele hidraulice
-masca fata, care e din mai multe bucati cu multe
ornamente(aia mica din fata radiatorului)
-spoilerul fata cu bara de protectie
-ornamentele de faruri
-bandouri(imi trebuie de fapt pentru toata masina)
-torpedou(s-a stricat incuietoarea si s-au rupt si
balamalele)
Cam astea mi-au venit acum in minte, daca mai am nevoie de ceva o sa mai completez( si s-ar putea sa mai fie).Repet, sunt dispus sa dau BANI pe ele, ca nimeni nu le ia pe gratis, sau chiar as cumpara o masina pentru piese daca se potriveste( repet am modelul al 2-lea, de dupa '89, cele dupa modelul unu nu se potrivesc). Daca ma puteti ajuta, ma puteti suna la: 0721934930 ORICAND, sau imi puteti lasa mesaj pe :alexandru_tarapana@yahoo.com, sau pe acest topic. Va multumesc oricum si.... drum intins la toti!!!

--------------------
V6-2963cmc-173CP
+
Hypo RS
post 9 Mar 2008, 01:55
Post #6

Lentilescu Obezel

From: Bucuresti

ca idee. sti uca exista o firma care aduce piese de reno sh
http://autoweca.dezmembrarimasini.ro/
n-am fost niciodata acolo, n-am cumparat de la ei, da' incerca poate poate ..
Bafta.

--------------------
Renault Sport Clio 172 - B -- XUU 2003
Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata
+
B 14 JMF
post 13 Mar 2008, 00:16
Post #7

Membru incepator

Mersi doc172, le-am dat o comanda acum cateva zile. Dar au zis sa nu-mi fac sperante, ca piesele pentru 25 sunt rare si scumpe. Astept sa-mi dea un raspuns!

--------------------
V6-2963cmc-173CP
+
pletescu_cezar
post 26 Mar 2008, 01:06
Post #8

Membru incepator

salut, te pot ajuta eu sa gasesti piesele si la preturi f mici. iti las un id de mess: "pletescu_cezar" ma gasesti dupa ora 18:00

--------------------
renault 25 - DB-02-MIW 1989
+
johnny.m
post 1 Apr 2008, 07:34
Post #9

Membru

Am toate piesele spune daca vrei ceva si gasim o soluti la preturi minime.
Pentru ce vrei zi si pret poti sa dai.
Tel. 0766346105

--------------------
renault 25 tx renault 25 tx 1990, 2,2i
+
MDM
post 4 Apr 2008, 10:50
Post #10

Fan Renault

From: Cluj

johnny.m, esti cumva din Bihor? ca as avea si eu nevoie de cate ceva, si nu suntem departe, eu fiind din Cluj.

--------------------
Renault 25 TX 1989; 19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998
Fan Renault inrait !!!!!!!!
+
johnny.m
post 4 Apr 2008, 16:30
Post #11

Membru

Nu sunt din jud. Teleorman, dar daca te pot ajuta cu ceva spune-mi.

--------------------
renault 25 tx renault 25 tx 1990, 2,2i
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 20:56
Dacia